Knauf Insulation anunţă achiziţia fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat S.A

S.B.
Companii #Construcţii / 26 ianuarie 2022

Knauf Insulation anunţă achiziţia fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat S.A

Knauf Insulation, parte a Grupului Knauf, anunţă semnarea contractului de achiziţie a fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat S.A din Târnăveni, judeţul Mureş, într-un comunicat remis astăzi redacţiei.

Achiziţionarea fabricii din Târnăveni are ca scop susţinerea livrărilor către clienţii Knauf Insulation din pieţele în continuă creştere din România, Europa de Est şi Comunitatea Statelor Independente (CSI).

"Achiziţia fabricii din România va sprijini obiectivele de creştere ale Knauf Insulation şi va oferi o capacitate suplimentară pentru a răspunde cererii tot mai mari pentru soluţiile noastre de izolare în regiune", a declarat Dominique Bossan, CEO Knauf Insulation Europa/Orientul Mijlociu/Asia, membru al Comitetului de management al Grupului Knauf.

"Knauf Insulation intenţionează să investească în tehnologii de ultimă oră şi să modernizeze fabrica din România prin alinierea proceselor de fabricaţie la standardele noastre, asigurând soluţii de cea mai înaltă calitate pentru clienţii noştri, oferind în acelaşi timp cele mai sigure condiţii de lucru posibile pentru angajaţi, dar şi cele mai înalte standarde de responsabilitate ecologică, în conformitate cu angajamentul nostru Pentru o lume mai bună", a completat Dominique Bossan.

"Fiind o afacere de familie, cu Menschlichkeit (Umanitate) drept una dintre valorile noastre de bază, este foarte important pentru noi să fim un bun angajator, dar şi un exemplu bun pentru comunităţile locale în care activăm. În fiecare etapă a procesului de achiziţie şi de modernizare a fabricii, Knauf Insulation va lucra îndeaproape cu echipele din fabrică, comunitatea locală şi autorităţile.", a declarat Adrian Garofeanu, Director General Knauf Insulation România şi Bulgaria.

După încheierea tranzacţiei, Knauf Insulation are în plan să investească în retehnologizarea liniei de producţie din Târnăveni la standardele Knauf Insulation pentru a produce vată minerală din sticlă cu tehnologia inovativă ECOSE.

Soluţiile Knauf Insulation cu tehnologia ECOSE deţin certificarea Eurofins Indoor Air Comfort Gold pentru calitatea aerului din interior, oferă proprietăţi excelente de izolare termică, fonică şi protecţie la incendiu şi sunt fabricate din sticlă reciclată până la 80%. Vata minerală de sticlă Knauf Insulation cu tehnologia ECOSE este prima din categoria produselor de vată minerală care este certificată oficial în Europa cu eticheta DECLARE.

Potrivit reprezentanţilor Knauf Insulation, această achiziţie face parte, de asemenea, din angajamentul pe termen lung al Grupului Knauf de a-şi dezvolta divizia de produse de izolaţie pentru a furniza soluţii mai bune în construcţii şi pentru a răspunde provocărilor de eficienţă energetică din următorii ani, în conformitate cu angajamentul companiei "Pentru o lume mai bună". Strategia de sustenabilitate Knauf Insulation "Pentru o lume mai bună" are la bază viziunea companiei de a conduce schimbarea spre soluţii de izolare mai bune, care susţin eficienţa energetică a clădirilor (inclusiv nZEB - nearly Zero Energy Building, programul Casa eficientă energetic etc).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb