Konica Minolta a deschis primul centru de cercetare şi dezvoltare al companiei în Europa

Alexandru Costea
Companii / 5 octombrie 2015

Konica Minolta a deschis în Brno, Cehia, primul centru european de cercetare şi dezvoltare al companiei, aceasta fiind a doua investiţie în centre specializate în Europa, după ce Konica Minolta a lansat în martie, tot la Brno, Cehia, primul centru de Client Briefing ca parte a centrului de inovaţie în afaceri, arată un comunicat remis azi redacţiei.

În următorii ani, cele două centre vor angaja peste 100 de specialişti IT, potrivit sursei.

"Centrul de inovaţie în afaceri are drept obiective principale identificarea de noi oportunităţi de afaceri, colectarea de idei şi cerinţe venite din partea clienţilor şi susţinerea dezvoltării de noi modele de afaceri. Centrul de R&D din Brno se va ocupa, în baza necesităţilor centrului de inovaţie în afaceri, de evoluţia tehnologică şi dezvoltarea produselor şi soluţiilor inovatoare pentru automatizarea datelor şi mediul de lucru digital, precum şi sisteme de printare 3D şi electronice portabile", conform comunicatului.

Dennis Curry, vicepreşedinte şi director al Centrului de Inovaţie în Afaceri pentru Europa: "Zona metropolitană Brno a devenit un loc strategic în Europa pentru Konica Minolta datorită experţilor IT calificaţi şi instituţiilor de cercetare şi dezvoltare. Lansarea centrului de Client Briefing, la începutul lunii martie a acestui an, a fost prima etapă în crearea unui ecosistem de inovaţie în Cehia. Acesta se concentrează pe cerinţele clienţilor şi ale partenerilor de afaceri pentru a le oferi exact ce au nevoie, iar centrul de cercetare şi dezvoltare aduce un plus de valoare tehnologiei. Noua generaţie de produse, care va fi elaborată de specialiştii noştri cehi, va face parte din portofoliul disponibil la nivel global".

Echipa R&D din Brno va fi responsabilă pe zona de cercetare şi dezvoltare pentru sisteme inteligente, inclusiv dezvoltarea unor sisteme de sensori, soluţii pentru automatizarea datelor, înţelegerea datelor semantice şi automatizarea mediilor de lucru digitale. Echipa europeană de cercetare şi dezvoltare extinsă se va ocupa şi de echipamente şi sisteme de printare 3D, tehnologie portabilă şi echipamente medicale noi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb