KONICA MINOLTA, Vânzări de 3,5 milioane de euro ca urmare a participării la Ipex 2014

R.P.
Companii / 3 aprilie 2014

Konica Minolta, cel mai mare expozant la târgul de tipar digital Ipex 2014, desfă;urat la Londra în perioada 24 - 29 martie, estimează vânzări de 3,5 milioane de euro generate în urma expoziţiei, potrivit unui comunicat de presă.

Olaf Lorenz, General Manager la Divizia International Marketing, Konica Minolta Business Solutions Europa, a declarat că "Ipex a atins toate aşteptările şi a îndeplinit toate obiectivele noastre. Am obtinut 600 de potenţiali clienţi pe zi, am primit până acum mai mult de 40 de scrisori de intenţie şi deja am închietat unele contracte de achiziţii. Pe baza experienţei noastre la acest tip de expoziţii, estimăm că Ipex ne va aduce vânzări în valoare de peste 3,5 milioane de euro."

El a adăugat: "Din toate discuţiile pe care echipele noastre de experţi le-au avut cu sute de vizitatori în fiecare zi, este clar că există foarte multe oportunităţi de optimizare a veniturilor pentru furnizorii de servicii de imprimare, prin crearea de business nou şi de valoare adăugată prin multe aplicaţii noi. Pe o piaţă axată din ce în ce mai mult pe digital, suntem mândri să fim în prima linie a noii revoluţii mass-media, în care tiparul este încă recunoscut ca un factor central şi o parte esenţială a mixului de comunicare."

Una dintre atracţiile principale de la Ipex a fost KM-1, echipamentul de tipar digital în coală inkjet UV în format B2+ (585x750mm). În cadrul expoziţiei, reprezentanţii companiei au confirmat faptul că testarea beta va începe anul acesta la clienţi din Japonia, America de Nord şi Europa, producţia completă fiind anunţată pentru 2015. Acest echipament va ajuta tipografiile să producă materiale de cea mai bună calitate şi să profite de noi oportunităţi de business, în special pentru proiecte de ambalaje personalizate, în tiraje mici. KM-1 este conceput special pentru tiraje mici, termene extrem de strânse de producţie, precum şi pentru prelucrarea datelor variabile. Demonstraţiile au fost de interes în special pentru tipografiile comerciale care produc cutii pliabile din carton şi ambalaje.

De asemenea, Konica Minolta a demonstrat la Ipex modul în care se pot produce etichete în tiraje mici, simplu şi rapid, cu echipamentul Konica Minolta bizhub PRESS C70RLC, care tipăreşte roll-to-roll cu o viteză de producţie de 18 metri pe minut. Portofoliu din ce în ce mai vast al Konica Minolta include producţia comercială, cea de ambalaje, wide format, imprimare de documente, imprimare corporativă, tipar la cerere, direct mail, producţie de etichete şi fotografii precum şi soluţii de automatizare a fluxurilor de lucru şi alte soluţii partenere de pre-press şi post-press precum şi aplicaţii de cross media.

Konica Minolta Business Solutions România a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb