Korona Mall se deschide în 2015

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii / 22 mai 2013

Centrul comercial Korona Mall, care va fi dezvoltat pe platforma Fartec Braşov, este planificat sa fie inaugurat la începutul lui 2015. "Ne pregătim să depunem documentaţia necesară pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie, iar în a doua parte a acestui an vom demara construcţia Korona Mall la Braşov din fonduri proprii, fără a apela la credite bancare", ne-a declarat, ieri, Roxana Stănciulescu, senior leasing manager al Korona Mall. "Avem nevoie de 18 luni pentru a construi centrul comercial, iar acest lucru înseamnă că mall-ul va fi deschis în primul trimestru din 2015", a mai spus sursa citată.

Până acum se ştie doar că Carrefour va fi ancora viitorului mall, retailerul închiriind deja un spaţiu de 8.500 de metri pătraţi, aproximativ un sfert din prima fază a centrului comercial, programată să aibă 35.000 de metri pătraţi. În a doua etapă vor fi construiţi 10.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale. Complexul va avea 1.400 de locuri de parcare.

Proiectul a fost anunţat în 2007, când investitorul spunea că vrea să aloce 150 milioane de euro, construcţia fiind însă "îngheţată" până anul trecut, când, odată cu semnarea contractului cu Carrefour, proiectul a fost relansat. Proiectul iniţial cuprindea o suprafaţă 55.000 de metri pătraţi. Acum suma care va fi alocată acestui program va fi de doar 80 de milioane de euro, iar suprafaţa închiriabilă va fi de 45.000 metri pătraţi.

Echo Investment SA este una dintre cele mai mari companii de investiţii şi dezvoltare cu capital polonez din Europa. Compania face investiţii în patru mari sectoare de real estate: rezidenţial, centre comerciale şi de divertisment, clădiri de birouri şi hoteluri. Din 1996 compania este listatată la bursa din Varşovia. Echo Investment a realizat până acum peste o sută de proiecte în diverse oraşe din Polonia, cu un total de aproximativ 900.000 metri pătraţi. Compania a făcut investiţii în România, Ungaria şi Ucraina. În România, compania deţine fabricile Barlinek şi Cersanit.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb