"Kraft Foods România" a deschis primele două cafenele Jacobs

Monica Magureanu
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 8 februarie 2008

Piaţa cafenelelor a crescut cu 70% în ultimii şase ani

Piaţa cafenelelor a crescut cu 70% în ultimii şase ani, conform studiilor efectuate de compania de cercetare de piaţă AC Nielsen, segmentul HoReCa (Hotel, Restaurant, Catering) fiind o piaţă în dezvoltare. Studiile de piaţă au arătat faptul că românii duc o viaţă tot mai activă, consumatorii dorind să se bucure de gustul cafelei atât acasă, cât şi în cafenele.

Beneficiind de această oportunitate de business, "Kraft Foods România", liderul pieţei de cafea, a deschis primele cafenele Jacobs, anunţă un comunicat al companiei. Cafeneaua din cadrul Vitan Mall are o capacitate de 206 locuri, iar cea din Plaza România, 118 locuri. Cele două cafenele oferă o varietate de băuturi calde (17 sortimente), al căror ingredient principal este cafeaua Jacobs. "Coffee culture", semnătura mărcii Jacobs pe segmentul de piaţă HoReCa, completează imaginea Jacobs din segmentul de retail.

Peter Mueller, Director General "Kraft Foods România", declară: "Am explorat principalele regiuni unde se cultivă cafeaua pentru a obţine boabe de cea mai înaltă calitate. Am deschis drumuri noi în ceea ce priveşte controlul calităţii şi am construit facilităţi de ultimă generaţie pentru prăjirea cafelei. În prezent, producem cafea respectând cele mai înalte standarde ale indus-triei privind inovaţia şi tehnologia, pentru a ne asigura că produsele pe care le serviţi sunt deosebite".

"Kraft Foods România" este o filială a companiei americane "Kraft Foods" - una dintre principalele companii de produse alimentare din lume, cu venituri anuale de peste 34 miliarde de dolari. De mai bine de 100 de ani, "Kraft" le oferă consumatorilor produse alimentare delicioase şi sănătoase, potrivite stilului lor de viaţă. "Kraft" comercializează un portofoliu larg de mărci de referinţă în 155 de ţări, şapte dintre acestea generând venituri de peste 1 miliard de dolari, cum ar fi: cafeaua Jacobs, ciocolata Milka, crema de brânză Philadelphia. "Kraft" a devenit o companie complet independentă pe data de 30 martie 2007, fiind listată în cadrul indicilor bursieri Standard and Poor"s 100 şi 500. Compania este, de asemenea, listată pe Dow Jones Sustainability Index şi Ethibel Sustainability Index.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb