La Flanco a început cea de-a 12-a ediţie de Black Friday

G.D.
Companii / 21 octombrie 2022

La Flanco a început cea de-a 12-a ediţie de Black Friday

Flanco a dat startul ediţiei de Black Friday cu numărul 12. Între 21 octombrie şi 30 noiembrie, retailerul a pregătit reduceri atractive la o gamă extinsă de produse, în toate cele 154 de magazine ale sale din ţară, precum şi online, pe flanco.ro, conform unui comunicat remis redacţiei. Soluţiile diverse de finanţare, precum şi varietatea opţiunilor de livrare/retur completează oferta retailerului şi avantajele aduse clienţilor, astfel încât aceştia să poată opta pentru produse electro-IT de calitate, cu tehnologie performantă.

"La fel ca în ultimii ani, am ales să organizăm campania de Black Friday pe o perioadă de timp extinsă, astfel încât să le putem oferi clienţilor noştri atât şansa de a-şi alege produsele dorite cu grijă şi atenţie, fără presiunea timpului, cât şi servicii de livrare cât mai apropiate de standardul la care i-am obişnuit", spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco. "De altfel, acest trend de extindere a perioadei de Black Friday este tot mai vizibil şi în afara graniţelor, la nivelul marilor retaileri internaţionali. Pentru că în fiecare an tot mai multe magazine, business-uri şi industrii se înrolează la acest eveniment de shopping, presiunea pusă pe companiile de curierat creşte şi, odată cu ea, şi timpul de livrare promis clientului care comandă online.

În ultimii ani, magazinul nostru online, www.flanco.ro, s-a aflat într-o continuă dezvoltare, atât datorită investiţiilor noastre constante, cât şi numărului tot mai mare de clienţi care aleg să ne viziteze virtual, unde găsesc produse şi mărci de top, precum şi soluţii inovatoare de plată, ca în magazinele noastre fizice."

Potrivit sursei citate, pentru această ediţie, Flanco a pregătit reduceri la toate categoriile de produse. Pe parcursul celor aproape 6 săptămâni, retailerul va actualiza periodic stocurile şi va adăuga noi produse în oferta de Black Friday, menţinând preţurile reduse până la finalul campaniei. Pe rafturile sale fizice şi virtuale vor fi disponibile smartphone-uri de la 299 lei, televizoare LED de la 399 lei, laptopuri de la 799 lei, maşini de spălat de la 899 lei şi espressoare de cafea de la 189 lei.

Clienţii Flanco vor avea, de asemenea, la dispoziţie o gamă variată de soluţii de plată, disponibile atât în magazinele fizice, cât şi online. Astfel, aceştia vor putea achita cumpărăturile în rate fixe, pe loc, în magazin, în până la 40 de rate fără dobândă prin cardul de credit ori în rate, direct cu cardul de salariu, Flanco fiind singurul retailer electro-IT care oferă această opţiune de plată inclusiv în magazinele fizice.

"Black Friday este un bun prilej pentru clienţii noştri să îşi aleagă produsele dorite, de bună calitate, de la branduri de top, care, în restul anului, ar presupune o investiţie considerabil mai mare. Printre cele mai dorite şi urmărite mărci se numără Apple, Samsung, LG, Bosch, Arctic, Beko, Philips, Tefal, Rowenta, DeLonghi. În ceea ce priveşte categoriile de produse, am urmărit cerinţele pieţei şi am căutat să oferim reduceri cât mai atractive la produsele cele mai căutate: iPhone-uri şi smartphone-uri Samsung, televizoare, smartwatch-uri, laptopuri, maşini de spălat, cuptoare şi plite incorporabile, espressoare de cafea, aspiratoare care oferă un plus de mobilitate, precum cele verticale şi roboţii de aspirare, chiar trotinete electrice", completează Dragoş Sîrbu.

Retailerul păstrează şi în această perioadă de vârf opţiunile diverse de livrare, disponibile în cursul anului. Astfel, clienţii care fac cumpărături online pot alege între livrarea prin curier, livrarea în una dintre cele 3.200 de locaţii Easybox ori chiar varianta livrării gratuite în oricare dintre cele 154 de magazine ale reţelei naţionale. În plus, clienţii Flanco pot profita, dacă este cazul, de cea mai extinsă perioadă de retur gratuit de pe piaţa electro-IT - de 45 de zile, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb