La Poştă se poate plăti cu cardul

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Companii / 15 octombrie 2018

La Poştă se poate plăti cu cardul

Poşta Română a anunţat într-un comunicat de presă că a început dotarea subunităţilor sale cu terminale POS. În prezent, 50 de subunităţi poştale din toată ţara oferă clienţilor posibilitatea să efectueze plăţi cu cardul bancar. Alte 950 de oficii vor oferi această facilitate, până la finalul anului.

Plata cu cardul se va efectua pentru o gamă variată de servicii poştale (vânzare de mărfuri, timbre poştale, timbre fiscale, timbre judiciare, mandate încasare facturi, trimiteri de corespondenţă internă şi internaţională, trimiteri de colete interne şi internaţionale, servicii poştale express interne şi internaţionale).

Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, a declarat: "De la preluarea mandatului de ministru al Comunicaţiilor, prioritatea mea în ceea ce priveşte Poşta Română a vizat deblocarea procesului de capitalizare. Astăzi, când această importantă etapă de redresare a celui mai mare operator de servicii poştale din ţară este în linie dreaptă, putem să ne canalizăm toată atenţia pe dezvoltarea şi modernizarea Poştei, pentru a veni în sprijinul tuturor românilor care beneficiază de serviciile acestei companii strategice pentru ţara noastră".

Mircea Tudosie, directorul general al Poştei Române, precizează: "Prin aceste investiţii ne dovedim respectul pentru clienţii noştri, fără de care Poşta Română nu ar exista, prin alinierea la tehnologiile curente, uşurându-le, astfel, relaţionarea cu angajaţii de la ghişeele poştale. Totodată, simplificăm munca angajaţilor noştri, oferindu-le condiţii de lucru mai bune. După capitalizarea recentă a companiei, Poşta Română este într-un trend ascendent, lucru care se va vedea şi pe parcursul anului viitor, în ceea ce priveşte investiţiile".

Terminalele POS vor fi instalate cu prioritate în subunităţi poştale informatizate din mediul urban, în mod etapizat, având în vedere dimensiunea reţelei Poştei Române şi necesităţile de ordin tehnic (instalare echipamente, instruire salariaţi, service şi mentenanţă etc.).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb