La Provincia, brand al Grupului Carmistin, a lansat gama ,,Puiul Bio"

G.B
Companii / 18 noiembrie 2021

La Provincia, brand al Grupului Carmistin, a lansat gama ,,Puiul Bio"

Grupul Carmistin, unul dintre principalii jucători de pe piaţa agribusiness din ţara noastră, a lansat gama ,,Puiul Bio" sub brandul La Provincia. Grupul Carmistin are singura unitate de producţie de pui din ţară cu autorizaţie bio, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, puiul bio La Provincia este crescut tradiţional, în aer liber, în spaţii de minimum 4 mp pentru fiecare pasăre. Hrana este 100% din cereale organice, iar creşterea este una lentă, de minimum 81 de zile, nefiind folosiţi hormoni de creştere.

,,Decizia creşterii portofoliului La Provincia cu gama Puiul Bio a venit natural, în urma unui studiu online derulat în martie 2021 împreună cu iSense Solutions pe un eşantion de 800 de persoane din mediul urban. Peste 50% dintre persoanele chestionate au subliniat nevoia de a găsi pe piaţa din România produse din carne de pui bio. Consumatorii cărora ne adresăm sunt cei care sunt orientaţi spre un stil de viaţă echilibrat, care la cumpărături fac alegeri stricte, aliniate cu principiile unei alimentaţii sănătoase." afirmă Ligia Smădu, Marketing Manager Grup Carmistin.

La nivelul Grupului Carmistin, lansarea gamei La Provincia Pui Bio face parte din linia strategică de producţie a hranei sănătoase prin procese sustenabile, conduse în corelare cu diminuarea emisiilor de carbon.

Pentru a susţine acest obiectiv de sustenabilitate reprezentanţii companiei spun că se fac eforturi susţinute pe mai multe paliere. La nivel de grup, se leagă parteneriate de lungă durată cu micii fermieri care împărtăşesc valorile şi viziunea Grupului Carmistin, bazate pe producţia alimentelor într-un mod echitabil, sănătos şi ecologic. Aceste parteneriate deschid calea către proiecte cu un impact major în piaţă, Grupul Carmistin susţinând continuu activităţile de producţie şi pregătirea profesională a acestora prin accesul la informaţii şi tehnologii noi care facilitează procesele actuale. Mare parte dintre terenurile cultivate sunt deja convertite în culturi bio, întreţinute cu sisteme moderne de irigaţie. Sistemele alimentare şi cele climatice sunt strâns legate, astfel încât este crucială orientarea spre o producţie mai durabilă a proteinelor animale cheie cu impact minim asupra ecosistemelor naturale.

Fără investiţii majore, companiile de la noi nu îşi vor putea asigura competitivitatea faţă de concurenţa internaţională şi nu vor putea implementa politici sustenabile de dezvoltare, subliniază sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb