LASTING System şi Polycom anunţă încheierea unui parteneriat pentru distribuţia produselor Polycom în România

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 4 septembrie 2007

LASTING System şi Polycom anunţă încheierea unui parteneriat comercial şi de marketing prin care piaţa românească va beneficia de produsele profesionale de înaltă calitate ale companiei americane.

LASTING System şi Polycom, Inc. îşi vor asocia eforturile şi competenţele pentru a promova sistemele inovative de comunicare colaborativa în timp real produse de aceasta din urmă. Polycom este astăzi liderul mondial al pieţei de sisteme UCC (unified collaborative communications), oferind astfel organizaţiilor soluţii de maximizare a eficienţei şi productivităţii angajaţilor. Liniile de sisteme pentru video-conferinţe dezvoltate de Polycom integrează o gamă largă de soluţii video de înaltă definiţie cu sisteme de voce wireless sau cablu şi cu soluţii de conţinut ce le oferă o poziţie unică şi consistentă în piaţă.

"Parteneriatul cu Polycom reprezintă pentru noi intrarea pe o piaţă nouă, cu un mare potenţial în perioada imediat următoare; cu siguranţă că această completare a ofertei noastre tradiţionale va fi bine primită şi de reţeaua noastră de parteneri, cu atât mai mult cu cât aceast pas îl facem alături de liderul mondial din domeniu.", declară domnul Octavian Vlad, Business Development Manager în cadrul LASTING System.

"Polycom a fost încântată să-şi asigure colaborarea LASTING System ca partener de distribuţie pentru România a sistemelor de video-conferinţă premiate la nivel mondial", spune Tudor Bercan, Sales Manager Polycom pentru Europa de Sud-Est. "Ne dorim ca organizaţiile româneşti să beneficieze din plin de soluţiile Polycom, care se remarcă printr­un raport pret-calitate excelent şi o utilizare comodă. Acestea vor ajuta la creşterea productivităţii şi competitivităţii în condiţiile unei pieţe aflate într-o dezvoltare rapidă. Acest parteneriat demonstrează angajamentul continuu asumat de a livra cele mai bune produse şi soluţii din clasa lor clienţilor din lumea întreagă prin intermediul unui grup de parteneri selectaţi atent, care adaugă valoare produselor noastre cu ajutorul expertizei proprii."

Produsele Polycom vor fi prezente în oferta LASTING începând cu data de 1 Septembrie.

Despre Polycom

Polycom, Inc. este liderul mondial în comunicaţiile colaborative unificate (unified collaborative communications, UCC), care maximizeaza eficienţa şi productivitatea organizaţiilor prin întegrarea celei mai largi game de soluţii video de înaltă definiţie cu sisteme de voce wireless sau cablu şi cu soluţii de conţinut pentru atingerea celui mai înalt nivel de experienţă colaborativă. Soluţiile de înaltă calitate şi bazate pe standarde de la Polycom sunt uşor de instalat şi sunt simple şi intuitive în utilizare. Bazându-se pe o arhitectura deschisă, acestea se integrează fără probleme cu infrastructura de telefonie, cu sistemele de voce wireless sau cu retelele convergente. Tehnologiile orientate către piaţă, produsele de top, reţeaua de parteneri şi service-ul de clasă mondiala fac din Polycom prima alegere pentru organizaţiile care caută soluţii verificate şi avantaje competitive în domeniul soluţiilor de comunicare. Pentru informaţii suplimentare, sunaţi la 1-800-POLYCOM sau vizitaţi site-ul Polycom la www.polycom.com.

Toate numele de produse şi companii menţionate aici pot fi mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi.

Polycom şi logo-ul Polycom sunt mărci înregistrate ale Polycom în Statele Unite şi în diferite alte ţări. ©2007, Polycom, Inc. Toate drepturile rezervate.

Despre LASTING System

Compania şi-a început activitatea în 1995 în Timişoara cu distribuţie naţională de module de memorii, devenind în scurt timp liderul pieţei româneşti de profil. Experienţa dobândită în acest domeniu a fost extinsă astfel încât astăzi LASTING reprezintă un grup de companii cu trei direcţii majore de activitate: distribuţie de sisteme, componente şi periferice IT, dezvoltare software şi soluţii IT (in Timisoara, Bucuresti si Cluj). Pentru acest an, grupul LASTING estimează o cifră de afaceri de peste 25 mil. euro.

http://www.lasting.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb