LeasePlan România estimează pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri cu 3-5%

Ziarul BURSA #Companii / 29 ianuarie 2016

LeasePlan România estimează pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri cu 3-5%

Compania lansează un produs destinat companiilor cu flote de autoutilitare

Compania de leasing operaţional LeasePlan România a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 42,4 milioane de euro şi parcul de autovehicule gestionat în leasing operaţional a ajuns la 11.085, în creştere cu 6% faţă de sfârşitul anului 2014, potrivit reprezentanţilor firmei.

În acest an, compania a lansat LeasePlan Van, produs destinat companiilor care folosesc vehicule comerciale uşoare (LCV). De exemplu, atunci când un autovehicul este imobilizat, LeasePlan oferă la schimb un autovehicul din aceeaşi categorie şi cu aceleaşi echipamente auxiliare. Antreprenorii beneficiază de toate avantajele leasingului operaţional pe durata de viaţă a autovehiculului: avans zero, indiferent de dimensiunea flotei, costuri previzibile şi transparente şi eliminarea riscurilor legate de revalorificarea bunului şi variaţia costurilor cu mentenanţa. În plus, rata plătită de antreprenor este corelată cu numărul de kilometri parcurşi de autovehicul, astfel încât acesta plăteşte proporţional cu gradul de utilizare al autovehiculului, având în permanenţă acces la platforma de raportare on-line, pentru a urmări evoluţia costurilor pe servicii.

Anul trecut, LeasePlan România a înregistrat o cifră de afaceri de 42,4 milioane de euro, în creştere cu 0,5% faţă de 2014, în timp ce portofoliul de autovehicule aflate în administrare s-a majorat cu 6%, la peste 11.000. Peste 80% din flota totală se află în regim "full service", pentru restul asigurând doar partea de servicii.

Bogdan Apahidean, director general LeasePlan România, a declarat: "Deşi unii dintre clienţii noştri şi-au restrâns activitatea diminuând, în consecinţă, şi flota auto, cererea puternică venită din rândul companiilor mici şi medii ne-a asigurat o creştere puternică în 2015. Pentru anul 2016 estimăm o evoluţie în creştere a cifrei de afaceri cu 3-5% şi atingerea unui volum de 12.000 de autovehicule în administrare, bazându-ne pe o relaţie solidă cu clienţii strategici, pe lansări de noi produse, dar şi pe un interes crescut al companiilor din segmentul IMM-urilor".

LeasePlan România are în prezent 75 de angajaţi şi este activă pe piaţa românească din 2007.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb