Lexmark oferă noi echipamente inkjet

comunicat
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 iulie 2007

Lexmark International, Inc. a anunţat că, odată cu introducerea liniei de produse pe anul 2007, va oferi clienţilor săi cea mai extinsă şi cea mai convenabilă ca preţ gamă de echipamente wireless de pe piaţă. Preţurile acestora pornesc de la 275,00 RON (cu TVA inclus).

Primul set de echipamente wireless va fi disponibil spre vanzare pe piata romaneasca incepand din luna iulie si este alcatuit din multifuncţionalul Lexmark X4550 (wireless integrat), imprimanta Lexmark Z1420 (wireless integrat) şi multifuncţionalul Lexmark X3550 (wireless optional).

Urmatoarele echipamente wireless vor fi lansate in toamna acestui an si, odată ce linia completă va fi disponibilă, ea va conţine şase imprimante cu jet de cerneală ce vor avea wireless integrat şi două cu wireless opţional.

Imprimarea wireless permite utilizatorilor să imprime cu aceeaşi libertate şi mobilitate de care se bucură atunci când lucrează pe un notebook wireless. Utilizatorii pot plasa imprimanta în casă oriunde reţeaua lor wireless are acoperire. În plus, utilizatorii mai multor computere pot beneficia de confortul partajării aceleiaşi imprimante wireless, eliminând astfel necesitatea existenţei mai multor dispozitive.

Imprimanta wireless color Lexmark Z1420

Imprimanta monofuncţională Lexmark Z1420 este cea mai convenabilă ca preţ imprimantă wireless2 de pe piaţa inkjet5. Având un preţ de 279,00 RON1, ea oferă viteze de imprimare de până la 24 ppm alb-negru şi 18 ppm color3. Utilizatorii pot imprima fotografii fără margini de o calitate excelentă, având dimensiuni până la 21,6 x 27,9 cm, utilizând noul software de editare foto

Alte caracteristici ale imprimantei:

Imprimă fotografii fără margini ce rezistă la decolorare până la 65 de ani atunci când cartuşul color şi cartuşul foto opţional sunt folosite împreună pentru a imprima pe hârtie foto Lexmark premium6.

Este compatibilă PC sau Mac.

Multifuncţional color cu jet de cerneală Lexmark X3550

Pentru utilizatorii ce îşi doresc totuşi să poată face upgrade cu uşurinţă la o tehnologie mai avansată, Lexmark a introdus multifuncţionalul color X3550 ce oferă opţional posibilitatea de conectare wireless3. Având preţul de 275,00 RON1, Lexmark X3550 dispune de viteze mari de imprimare, de până la 24 ppm alb-negru şi 17 ppm color3.

Alte caracteristici ale multifuncţionalului:

Dispune de scanner color flatbed, de 48 de biţi, pentru a scana cu uşurinţă documente sau fotografii.

Imprimă fotografii fără margini, cu sau fără ajutorul unui computer, prin utilizarea sloturilor pentru carduri de memorie digitală, a flash drive-urilor USB sau a camerelor digitale compatibile PictBridge.

Conţine software-ul Lexmark Imaging Studio, ce permite utilizatorilor să selecteze, să rotească şi să redimensioneze fotografiile; aplicarea de efecte foto cum ar fi tonuri antice sau sepia; îmbunătăţirea culorii dintr-o atingere şi reducerea efectului de ochi roşii.

Include bara de unelte pentru Web (Lexmark Web Toolbar).

Este compatibil PC sau Mac.

Multifuncţionalul wireless cu jet de cerneală Lexmark X4550

Noul Lexmark X4550 este multifuncţionalul 3-în-1 cel mai convenabil ca preţ de pe piaţa inkjet, ce dispune de capabilitate wireless2 încorporată. Având preţul de 399,00 RON1, X4550 le permite utilizatorilor să lucreze practic oriunde, la ei acasă sau la birou, oferindu-le acestora text şi fotografii de calitate profesionistă. X4550 imprimă la viteze de până la 26 pagini pe minut (ppm) alb-negru şi 18 ppm color3. Suplimentar faţă de vitezele mari de imprimare şi faţă de preţul redus, Lexmark X4550 oferă o gamă largă de funcţii foto, de copiere şi scanare.

Alte caracteristici ale multifuncţionalului:

Imprimă fotografii fără margini, cu sau fără ajutorul PC-ului, utilizând sloturile pentru carduri de memorie digitală, flash drive-uri USB sau camere digitale compatibile PictBridge.

Este prevăzut cu un copiator color, independent de PC, ce oferă copii la viteze de până la 17 ppm alb-negru şi 11 ppm color4.

Dispune de un scaner flatbed color pe 48 biţi, pentru a scana cu uşurinţă documente sau fotografii.

Include bara de unelte pentru Web (Lexmark Web Toolbar), ce face ca imprimarea de către utilizatori a ceea ce doresc de pe Web să fie rapidă şi uşoară.

Este compatibil PC sau Mac.

Suplimentar noilor modele wireless sau cu wireless opţional, Lexmark a introdus două echipamente entry-level noi, multifuncţionalul cu jet de cerneală Lexmark X2550 (219,00 RON1) şi imprimanta cu jet de cerneală monofuncţională, Lexmark Z1320 (109,00 RON1 ). Ambele oferă tehnologii avansate ale capului de imprimare şi cerneluri Lexmark evercolor, pentru obţinerea unei calităţi excepţionale a imprimarii.

Echipamentele Lexmark X4550, X3550, X2550, Z1420 şi Z1300 permit clienţilor participarea la Programul Lexmark de Returnare, ce oferă o varietate de alternative pentru consumabile cu cerneală şi ajută la reducerea costurilor de imprimare, protejând în acelaşi timp mediul înconjurător. Clienţii ce achiziţionează cartuşe din Programul Lexmark de Returnare vor primi un discount7 la cumpărare, comparativ cu cartuşele alternative echivalente, în schimbul acceptului de a returna cartuşele folosite doar la Lexmark pentru remanufacturare sau reciclare.

Programele Lexmark de colectare a cartuşelor consumate oferă clienţilor posibilitatea de a ajuta la protejarea mediului înconjurător.

Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) anunţă introducerea pe piaţa românească a programului de colectare a cartuşelor consumate de toner - Lexmark Cartridge Collection Programme, pe scurt LCCP.

Lexmark consideră că protejarea mediului înconjurător constituie responsabilitatea fiecăruia dintre noi iar traiul într-un mediu mai bun ar trebui să fie o preocupare zilnică care ar trebui transpusă în comportamentul nostru zilnic.

Recuperarea consumabilelor

În calitatea sa de furnizor de soluţii de imprimare şi al unui şir neîntrerupt de consumabile, Lexmark are o responsabilitate unică legată de mediul înconjurător. În fiecare an, Lexmark produce şi distribuie milioane de consumabile pentru imprimantele Lexmark. Focalizarea Lexmark pentru reducerea câmpurilor de deşeuri a dus la reciclarea a milioane de cartuşe de toner prin programele de colectare a cartuşelor, în locul ajungerii lor în câmpurile de deşeuri.

Prin returnarea cartuşelor consumate la Lexmark, clienţii sunt siguri de faptul că acestea sunt reciclate prin procesele cele mai optime, pentru a conserva resursele planetei.

Programul Lexmark de colectare a cartuşelor consumate de toner

Lexmark oferă clienţilor săi opţiuni multiple de cartuşe de toner, ce fac uşoară reciclarea acestora:

1. Cartuşe Lexmark standard. Clienţii pot alege să le reutilizeze, sau să le recicleze prin programul Lexmark de recuperare a cartuşelor.

2. Cartuşe licenţiate Lexmark tip Return Program

Oferim clienţilor oportunitatea de a participa la Programul Lexmark de Colectare a Cartuşelor. Acest program voluntar permite clienţilor achiziţionarea de cartuşe de toner noi, la un preţ cu discount, în schimbul acceptului de a returna cartuşele consumate doar la Lexmark pentru reciclare.

Fiecare cartuş Lexmark Return Program este licenţiat şi subiect al condiţiei "Se utilizează doar o dată şi se returnează apoi cartuşul consumat DOAR la Lexmark". Deschiderea ambalajului sau utilizarea cartuşului confirmă acceptul utilizatorului pentru termenii şi condiţiile licenţei Programului de Returnare.

Lexmark reciclează cartuşele Return Program, ţinându-le în afara câmpurilor de deşeuri.

Prin introducerea Programului Lexmark de Colectare a Cartuşelor - Lexmark Cartridge Collection Programme, pe scurt LCCP, se oferă clienţilor Lexmark soluţia de a preda în mod gratuit către Lexmark cartuşele consumate de toner, şi de a ajuta astfel la protejarea mediului înconjurător.

Serviciul LCCP este disponibil doar clienţilor companii / instituţii.

Cartuşele consumate de toner sunt considerate deşeuri reciclabile şi nu pot fi aruncate la gunoi, conform legislaţiei în vigoare.

Procedura de înscriere în program este foarte simplă. Clientul trebuie să trimită un e-mail la adresa iulian.coman@ceemark.com, în care să işi exprime intenţia de participare la program şi în care să furnizeze informaţii de contact.

Ca urmare, primeşte un e-mail conţinând un nume de utilizator şi o parolă cu ajutorul cărora se pot conecta prin Internet la aplicaţia LCCP la adresa www.lexmark.com/pickup. Aici pot specifica câte containere pentru cartuşele consumate doresc.

Containerele de reciclare sunt livrate la sediul clientului de către firma de logistică de returnare Kuehne + Nagel Transport, partenera Lexmark în acest program.

În momentul în care containerele se umplu cu cartuşe consumate, clientul se conectează din nou la aplicaţie şi solicită ridicarea cutiilor pline şi înlocuirea acestora cu unele noi.

Programul Lexmark de Colectare a Cartuşelor a permis creşterea semnificativă a numărului de cartuşe colectate. Această modalitate a contribuit la creşterea de 12 ori a cartuşelor returnate la Lexmark în ultimii 9 ani.

Acest program de recuperare a cartuşelor consumate de toner este disponibil în România de la începutul anului 2007.

Despre Lexmark

Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) ofermă firmelor şi utilizatorilor casnici din peste 150 de ţări o gamă largă de produse de imprimare şi imaging, soluţii şi servicii ce îi ajută pe aceştia să îşi crească productivitatea. În 2006, Lexmark a realizat o cifră de afaceri de 5,1 miliarde USD.

Lexmark şi sigla Lexmark cu diamant sunt mărci înregistrate ale Lexmark International, Inc., înregistrată în SUA şi/sau alte ţări. Toate celelalte mărci înregistrate sunt proprietatea deţinătorilor acestora.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb