Libra Internet Bank lansează noile carduri Avanpost cu 10% cashback instant

G.D.
Companii / 15 aprilie 2022

Libra Internet Bank lansează noile carduri Avanpost cu 10% cashback instant

Libra Internet Bank lansează, astăzi, noua serie de carduri de debit pentru persoane fizice, sub denumirea Avanpost, în parteneriat cu Radio Guerrilla, conform unui comunicat remis redacţiei. Cardurile oferă 10% cashback instant pentru cumpărăturile realizate în reţeaua de aproape 600 de Avanposturi online sau localizate în întreaga ţară - furnizori de bunuri şi servicii de calitate selectaţi în baza experienţei nemijlocite a Comunităţii Radio Guerrilla, precum şi 3 retrageri gratuite de la orice ATM din lume, în fiecare lună.

"Împreună cu prietenii noştri de la Radio Guerrilla, am făcut probabil cel mai tare card de debit de pe piaţă sau, cum zicem noi, cardul «mai bun decât celălalt». Noile carduri Avanpost conţin tot ce am strâns mai bun din această colaborare. Premium prin beneficii şi unice prin experienţă, aceste carduri sunt un suflu nou pe piaţa cardurilor din România", a declarat Eugen Goga, Director General Adjunct al Libra Internet Bank.

Cardurile Avanpost pot fi comandate online din aplicaţiile băncii de internet/mobile banking şi prin intermediul site-ului Libra Internet Bank, fiind disponibile în mai multe variante de design: Negru, Roz sau Camuflaj (Avanpost Gold) şi Alb (Avanpost Free). De asemenea, noile carduri pot fi solicitate în oricare dintre cele 54 de sucursale ale Libra Internet Bank. Livrarea cardului se face gratuit, oriunde în România.

Pentru mai multe informaţii despre noile carduri Avanpost, accesaţi: https://www.librabank.ro/cardavanpost, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Banca de 2 bani, sa nu poti face card in Euro pentru persoane juridice. Am deschis de nevoie repede cont online pentru persoana juridica, ca inainte am avut la o alta banca de rahat ING unde dupa 2 ani imi cerea sa fiu prezent fizic sa actualizez datele pentru persoana juridica, eu nefiind in RO si nici nu puteam sa vin in 2 luni cum cum au vrut ei, puteau sa faca o interogare la Registrul comertului si o plateam eu.

    Noroc cu Revolut , ca altfel ramaneam in epoca de piatra. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb