Liderul antivaccinist al extremei drepte austriece are COVID-19

G.B
Internaţional / 15 noiembrie 2021

Herbert Kickl (sursa foto: Twitter)

Herbert Kickl (sursa foto: Twitter)

Liderul formaţiunii austriece de extremă dreapta Partidul Libertăţii (FPÖ), Herbert Kickl, cunoscut pentru scepticismul său faţă de vaccinarea anti-COVID-19, a anunţat astăzi că a contractat această boală, transmite agenţia DPA, citată de Agerpres.

Într-o postare pe Facebook, Kickl a precizat că el şi familia sa au dezvoltat simptome. ''Îmi pare rău să vă anunţ că astăzi am primit din partea autorităţilor vestea că un test PCR pe care l-am făcut ieri este pozitiv'', a scris pe reţeaua de socializare politicianul în vârstă de 53 de ani.

De când a început pandemia partidul său respinge măsurile antiepidemice decise de guvern şi le califică drept limitări ale libertăţii. Herbert Kickl a prezentat luna aceasta un aşa-numit ''plan B'' de combatere a virusului, în care sugerează ca în locul vaccinării să se pună accentul pe tratarea timpurie a bolnavilor de COVID-19. El a pledat şi pentru folosirea ivermectinei ca tratament.

Cu campania sa antivaccinare şi în favoarea unor terapii nerecomandate, liderul extremei drepte austriece a primit în mod repetat critici din partea medicilor şi guvernului de la Viena.

În Austria a intrat în vigoare astăzi un lockdown impus persoanelor nevaccinate împotriva COVID-19, care vor putea să-şi părăsească locuinţele doar pentru cumpărături esenţiale, pentru a merge la lucru sau la medic.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu e nicio rusine daca Herr Kickl a contractat COVID; virusul e foate contagios, mai devreme sau mai tarziu toti vom veni in contact cu el (sau cel putin asa ne spunea Frau Merkel la inceputul lui 2020).

    Mai important este daca Herbert Kickl poate sa gestioneze boala fara sa ajunga la forme severe, punand in practica ceea ce predica, respectiv non-vaccinarea, ivermectina, etc. 

    Joe Rogan a reusit acest lucru, desi a fost pus la zid de trompetele CNN, care au spus ca si-a administrat "horse dewormer" (=ivermectina). 

    Rog autorul articolului sa revina peste 2-3 saptamani cu un articol follow-up referitor la evolutia formei de boala COVID in cazul lui Kickl.

    Va multumesc. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb