Liebrecht & Wood remodelează proiectul West Park

Elena Deacu
Companii #Imobiliare / 2 aprilie 2015

Liebrecht & Wood remodelează proiectul West Park

Dezvoltatorul Liebrecht & wooD a renovat una dintre cele trei unităţi ale outletului Fashion House din parcul de retail West Park, situat în cartierul Militari din Bucureşti.

West Park este un parc de retail cu o suprafaţă de 74.500 metri pătraţi care include primul şi singurul outlet de specialitate din România şi trei alte unităţi de mari dimensiuni. Proiectul deserveşte o populaţie de 2.7 milioane de persoane şi îşi propune să le ofere clienţilor o gamă largă de produse: în special îmbrăcăminte şi accesorii pentru casă de la brand-urile de calitate accesibile doar în West Park.

Noua campanie de marketing a West Park debutează în aprilie după lansarea unei noi identităţi vizuale a proiectului, ce unifică toate magazinele sub un nou logo - devenit acum vizibil din autostrada A1 datorită unui panou luminos - cu scopul de a consolida numele parcului de retail. Una dintre cele trei unităţi, cu o suprafaţă de 4.228 metri pătraţi, a fost complet renovată şi va găzdui magazinul multi-brand DOMO (inaugurat pe 2 aprilie) care oferă electronice, electrocasnice şi echipamente sportive, precum şi magazinul de mobilier şi decoraţiuni interioare cu design Italian, Casa Convenienza, cu o suprafaţă de 1.050 metri pătraţi, care se va deschide în luna mai.

"Având în vedere situaţia economică în proces de îmbunătăţire, credem că parcurile de retail - în care mai mulţi retaileri împart aceeaşi infrastructură - au un viitor bun în România. Repoziţionăm West Park sub forma unei destinaţii de lifestyle şi vizăm consumatori interesaţi de calitate, design şi funcţionalitate pentru modă şi electrocasnice," a declarat Patrick Van Den Bossche, Managing Director Liebrecht & wooD Group. "West Park se află în apropierea soşelei de centură a Bucureştiului asigurând acces uşor şi o parcare gratuită de mari dimensiuni pentru clienţi şi facilităţi de aprovizionare pentru chiriaşi", adaugă Patrick Van Den Bossche.

În ultimele şase luni, Liebrecht & wooD Group a atras opt noi chiriaşi pentru Fashion House Outlet Centre din West Park: Guess, Mustang Jeans, Intimo, Cielo Venezia, Faith by MD, Nissa, Napoleoni şi TED's.

"Conceptul nostru de amplasare a outlet-urilor în parcuri mari de retail s-a dovedit un real succes," - a declarat Brendon O'Reilly, Managing Director FASHION HOUSE Group - divizia din Liebrecht & wooD Group responsabilă cu dezvoltarea şi management-ul centrelor outlet. "FASHION HOUSE Outlet Centre va rămâne un magnet important pentru clienţii West Park, dar cu ajutorul altor unităţi din parcul de retail, clienţii noştri se vor putea bucura şi de prezenţa unor brand-uri din alte domenii, nu doar din modă", adaugă Brendon O'Reilly.

Construit în 2008-2009, West Park se află la o distanţă de condus de 20 de minute din centrul oraşului Bucureşti şi beneficiază de acces direct de pe autostrada A1. Proiectul include Fashion House Outlet Centre, cu o suprafaţă închiriabilă (GLA) de 20.300 metri pătraţi şi alţi retaileri mari precum Kika (28.740 metri pătraţi GLA - unicul magazin al acestui brand în România, care oferă mobilă şi decoraţiuni interioare), Hornbach (19.960 metri pătraţi GLA - un mare magazin de bricolaj cu un centru pentru grădini) şi Proges (1.340 metri pătraţi GLA - un magazin cu decoraţiuni pentru casă).

În total, West Park cuprinde peste 74.500 metri pătraţi de spaţiu de retail în clădirile existente, precum şi în parcarea spaţioasă pentru 2.150 de maşini. În viitor, West Park ar putea să se extindă cu o nouă unitate.

Pentru mai mult de 20 de ani, Grupul Liebrecht & wooD operează pe pieţele comerciale imobiliare din Polonia, România şi Rusia unde a dezvoltat proiecte de birouri, retail şi de depozitare cu o suprafaţă totală de aproape jumătate de milion de metri pătraţi.

Portofoliul de proiecte realizate de către Grup include clădiri de birouri, parcuri de birou şi ansambluri mixte în Varşovia (Clădirea de birouri Kopernik, Jerozolimskie Business Park, Flandra Business Park, Clădirea de birouri Batory, Plac UNII) şi Bucureşti (Victoria Park), depozite în Varşovia şi Poznañ (Manhattan Business & Distribution Center, Centrul de distribuţie Poznañ), precum şi unele dintre primele centre de tip outlet din Polonia, România şi Rusia sub marca Fashion House Outlet Centre.

În prezent, Grupul este în curs de dezvoltare a proiectului comercial Praga Koneser Center din Varşovia, oferind o suprafaţă totală închiriabilă pentru retail şi birouri de 44.500 de metri pătraţi. Grupul începe şi primul său proiect pe piaţa rusă - Fashion House Outlet Centre din Moscova, precum şi dezvoltarea proiectului Cernica Park - un nou concept de retail din Bucureşti. Toate proiectele în curs de dezvoltare îndeplinesc standardele internaţionale de durabilitate.

Liebrecht & wooD a intrat pe piaţa românească în anul 2001, începând cu dezvoltarea centrului comercial Militari din Bucureşti. În 2007, compania a inaugurat un complex de birouri modern intitulat Victoria Park din Bucureşti, în valoare totală de 20.500 mp GLA. În 2008, primul şi singurul outlet din România - Fashion House Outlet Centre Bucureşti a fost inaugurat ca parte integrantă a parcului de retail West Park. Până în prezent, compania a investit circa 200 de milioane de euro în România.

Liebrecht & wooD începe lucrările la proiectul Cernica Park - o destinaţie de cumpărături internaţională, situată în apropierea autostrăzii A2 şi a centurii Bucureşti cu o arie de captare de 3 milioane de locuitori pe o rază de 90 min. Ansamblul va cuprinde spaţii comerciale cu o suprafaţă totală de 88.000 m.p. şi peste 3.500 de locuri de parcare construite pe o suprafaţă de 34ha, parte a unui lot de 60ha deţinut de Liebrecht & wooD. Conceptul include un Fashion House Outlet Center, un hipermarket, o galerie comercială, un magazin de bricolaj, un magazin de mobilă, un magazin de articole sportive şi multe altele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb