LUDOVIC ORBAN: "Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria României"

F.B.
Politică / 16 septembrie 2018

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

Orban a afirmat că managerii politici pe care îi dă PSD sunt "la genunchiul broaştei" şi nu înţelege cum membrii PSD acceptă situaţia. Totodată, el a adăugat că în administraţie în ultima perioadă au fost angajaţi "amantele, beizadelele, nepoatele, nepoţii, toate pilele şi lipitorii de afişe ai PSD".

Liderul PNL a afirmat că ministrul Carmen Dan a aboslvit facultatea cu nota 5,50, iar în cazul ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă, este o diferenţă de 14 ani între absolvirea liceului şi a facultăţii.

"Avem mari probleme în România, cărora trebuie să le găsim un răspuns serios. Primul şi cel mai important, vă spun că de aici pleacă toate relele, distrugerea capacităţii administrative şi distrugerea calităţii managementului politic asigurat de partidele politice care a ajun la un vârf, suntem într-un fund pe care nu-l mai putem accepta. Orice ţară este condusă de oameni care au în spate experienţă, pregătire, echipe de profesionişti, astăzi, managerii politici publici pe care ni-i dă partidul de guvernământ sunt la genunchiul broaştei. Sunt oameni atât de proşti, de nepregătiţi, de inculţi, de incapabili să înţeleagă lucruri elementare, simple, cum n-am văzut în viaţa mea. Cred că este cel mai idiot guvern din istoria României, cei mai proşti miniştri care au existat vreodată în istoria României. Eu nu pot să înţeleg, cum de chiar şi ăştia din PSD, membri PSD, cum pot să accepte o asemenea situaţie în care de regulă un partid care ajunge la guvernare trebuie să dea ce-i mai bun, PSD a dat cei mai proşti miniştri, cei mai proşti administratori din istoria României", a spus Ludovic Orban.

El a adăugat că anul acesta s-au angajat în administraţie 12.000 de persoane.

Ludovic Orban i-a îndemnat pe liberali să atragă în partid profesionişti, specialişti şi să promoveze oamenii de calitate.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. este cel mai nesimtit gargaragiu din istoria romaniei. Statul paralel l-a ales perfect. Propagandistul perfect, fara rusine, fara constiinta, fara pic de decenta.

    1. Hai mai pesedeilor, ca are dreptate, ce mai....

    Este ok. Pentru ca UDMR a spus ca intre Dancila si Orban nu este nicio diferenta. Orban este cel mai idiot lider PNL din istoria Romaniei. Demisia Orban.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb