LUDOVIC ORBAN:  "Am sprijinit proiectele importante ale Clujului şi voi rămâne un susţinător al acestora"

F.D.
Politică / 27 mai 2022

"Am sprijinit proiectele importante ale Clujului şi voi rămâne un susţinător al acestora"

Liderul partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că a sprijinit Clujul şi proiectele sale şi că acelaşi lucru îl va face şi în continuare, iar formaţiunea pe care o conduce are menirea de a reprezenta electoratul trădat de PNL, informează Agerpres.

"Mă bucur să fiu prezent astăzi alături de echipa care porneşte un drum greu, un drum dificil, dar sunt convins - un drum corect şi mai ales un drum care să ofere clujenilor o alternativă la formaţiunile politice existente pe piaţa politică. Ultima mea venire în Cluj mi-a lăsat un gust amar, sunt convins că nu asta este ospitalitatea clujeană, ospitalitatea care mi-a fost oferită de nişte colegi, foşti colegi, care au încercat să mă umilească. Întotdeauna m-am simţit bine în Cluj şi de-a lungul întregii mele cariere politice am sprijinit proiectele importante pentru municipiul Cluj-Napoca şi pentru judeţul Cluj. Şi la fel voi rămâne - un susţinător al proiectelor importante pentru Cluj, pentru că aceste proiecte vin să aducă îmbunătăţiri în viaţa fiecărui cetăţean din judeţul Cluj", a spus Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, formaţiunea sa îşi propune să construiască un pol politic de dreapta.

"Decizia de a refuza complicitatea cu PSD, pe care a vrut să ne-o impună Iohannis şi cei care au ajuns în mod ilegitim la butoanele PNL, este principalul motiv care a stat la baza deciziei de a porni această construcţie politică. Această construcţie politică are menirea de a construi un pol politic de dreapta, care să reprezinte electoratul trădat de PNL, de Iohannis şi de orice altă entitate politică ce a vrut să-şi asume reprezentarea electoratului de dreapta", a menţionat liderul partidului Forţa Dreptei.

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, împreună cu lideri fondatori ai partidului, a fost prezent, vineri, la Cluj-Napoca, cu ocazia lansării comitetului de iniţiativă pentru constituirea filialei Cluj a formaţiunii. Preşedintele Forţei Dreptei Cluj este senatorul Adrian Oros.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Sunteți deasupra multor liberali, ați merita un pic de respect,dar nu aveți alură de șef de mare partid,nu reușiți să vă impuneti!

    Pentru mine sunteți o mare dezamăgire de când ați susținut ideea pensiilor speciale pentru primari! Așa ceva e de netolerat! 

    1. Este pe dracu. A pupat acolo unde scuipă acum cât timp a avut privilegii. Când Werner nu l-a mai agreat, brusc și-a adus aminte domnul mandolină de principii, onestitate și tot bla blaul acela.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb