LUDOVIC ORBAN:  O somăm pe Viorica Dăncilă să retragă nominalizarea Rovanei Plumb

D.D.
Politică / 9 septembrie 2019

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, o somează pe Viorica Dăncilă să retragă nminalizarea Rovanei Plimb pentru funcţia de comisar european, "cât mai e timp, pentru a nu face România de ruşine la nivelul UE". "Este de neînţeles de ce premierul Vasilica Viorica Dăncilă a refuzat până acum să facă altă nominalizare, în ciuda solicitării exprese a preşedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen", a transmis Orban.

"Premierul Vasilica Viorica Dăncilă se află în ceasul al 12-lea! Încă mai poate retrage propunerea de comisar european în persoana Rovanei Plumb, astfel încât să nu facă România de ruşine în Parlamentul European. Somez actualul prim-ministru să facă o altă propunere pentru această poziţie, care să respecte criteriile de integritate şi profesionalism agreate la nivel european, în condiţiile în care actuala nominalizare are toate şansele să fie respinsă în Parlamentul European", a transmis, luni, liderul PNL; Ludovic Orban.

Acesta afirmă că "este de neînţeles de ce premierul Vasilica Viorica Dăncilă a refuzat până acum să facă altă nominalizare, în ciuda solicitării exprese a preşedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen".

"În atare condiţii, propunerile transmise Parlamentului European nu reprezintă o decizie politică în sine, ci doar comunicarea oficială a propunerilor făcute de fiecare ţară în parte. De altfel, hotărârea preşedintelui Comisiei Europene a fost aceea de a transmite toate propunerile formulate din partea ţărilor membre ale Uniunii, şi de a nu refuza niciun candidat al niciunei ţări, întrucât decizia aparţine Parlamentului European şi comisiilor de la nivelul Parlamentului European", a mai declarat Orba.

Acesta a atras aenţia că Partidul Popular European, familie politică de care aparţine Partidul Naţional Liberal, "a manifestat în mod consecvent toleranţă zero faţă de orice acţiune de obstrucţionare a funcţionării justiţiei şi a dezavuat personajele care au făcut obiectul unor astfel de discuţii".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. huooo, ofticatule.

    hai sa retragem si pe kovesi, ha? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb