LUDOVIC ORBAN: "PNL astăzi nu ştiu dacă mai are 15-16%, iar favorabilitatea este prăbuşită"

S.B.
Politică / 14 noiembrie 2021

"PNL astăzi nu ştiu dacă mai are 15-16%, iar favorabilitatea este prăbuşită"

Fostul preşedinte liberal Ludovic Orban a declarat că PNL, actualul lider al formaţiunii, Florin Cîţu, dar şi preşedintele Klaus Iohannis au cote mici de încredere în sondaje, iar "favorabilitatea este prăbuşită", informează news.ro.

Potrivit lui Orban, PNL a ajuns de la 30-32 la sută, la 15-16 la sută, întreaga echipă de conducere fiind "pilotată" de Klaus Iohannis. "Nici măcar Dragnea nu a ajuns la 73 la sută grad de respingere, adică oameni care n-au deloc încredere în el", a mai afirmat Orban, referindu-se la Florin Cîţu.

"Pentru mine este o onoare că am fost executat de gaşca demolatoare care a confiscat Partidul Naţional Liberal. E gaşca demolatoare nu echipa câştigătoare, trebuie să ne uităm numai la efectele de pe scena politică ale acţiunii aceste găşti demolatoare pilotate de Iohannis direct. Prăbuşirea PNL, dacă ne uităm în toate sondajele de la o favorabilitate de 30-32 la sută, stabilă în primele şase luni ale anului, o intenţie de vot de 26-27 la sută, PNL astăzi nu ştiu dacă mai are 15-16 la sută, iar favarabilitatea este prăbuşită. Un indicator extrem de important este gradul de respingere al unei formaţiuni, a ajuns la o cotă absolut incredibilă. În toată perioada în care am condus partidul, niciodată respingerea PNL nu a fost mai mare de 45 la sută", a declarat Ludovic Orban, duminică, în emisiunea Insider Politic de la Prima TV.

În ceea ce îl priveşte, Orban a declarat că a avut, pe vremea când era premier, o cotă de încredere de 22-28 la sută.

"Eu am avut o cotă de încredere care a oscilat între 22 şi 28 la sută, care este o cotă de încredere raportată la tot publicul, nu la publicul care spune că vine la vot şi care a reprezentat pentru un lider al unei formaţiuni politice de dreapta, o cotă de încredere semnificativă", a declarat Orban.

Întrebat de jurnalistul Sebastian Zachmann ce cote are Florin Cîţu, Ludovic Orban a precizat că oamenii nu au deloc încredere în acesta.

"7 - 7,5 şi grad de respingere de 72-73 la sută. Atenţie, eu nu-mi aduc aminte vreun om politic, nici măcar Dragnea nu a ajuns la 73 la sută grad de respingere, adică oameni care n-au deloc încredere în el", a declarat Orban.

Întrebat, de asemenea, despre preşedintele Klaus Iohannis, dacă românii mai au încredere în el, Orban a răspuns: "Iohannis astăzi este pe 14-15 la sută cotă de încredere. Pur şi simplu s-a prăbuşit de la o cotă de încredere în sondajele de opinie, în primele şase luni ale anului, care îl indicau la o cotă de încredere rezonabilă de 32 - 34 la sută, pur şi simplu s-a prăbuşit. Şi Klaus Iohannis are un grad de respingere uriaş. Există un sentiment de trădare, de revoltă din partea oamenilor care l-au votat, care practic nu mai înţeleg nimic, nu-l mai recunosc pe Iohannis", a declarat Orban.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. intre 9 si 11 la suta chiar acum

    1. usr trend lent , tarator, de scadere in continuare (si e bine ca e asa , in dezvoltarea sa Romania nu are nevoie de teorii neo-marxiste zbanghii importate din Bruxelles).

      psd se curbeaza violent si brusc in sondaje si incepe sa ii scada popularitatea (datorita masurilor pro-vaccin si pro-certificat verde obligatoriu la munca si datorita aliantei impotriva naturii cu pnl)  

      udmr trend lent de scadere (maghiarii din Romania si-au pierdut increderea in liderii lor, dupa pozitia extrem de pro-vaccin si pro-certificat verde obligatoriu la munca) 

      aur e marele , MASIVUL CASTIGATOR ! (peste 6 luni -1 an vom vorbi de un procent de votanti pro-aur de peste 50% in mod efectiv la urne) ....ceea ce nu cred ca e bine din punctul meu de vedere.  

      AUR va fi partidul care, odata instalat la conducerea Romaniei, ne va conduce in conflict militar efectiv si deschis cu vecinii de la Est.  

      Si asta nu e bine in opinia mea.  

      Acesta e tabloul prezent pe care il vad acum.  

      Si totul datorita tradarii pe 30 de arginti (ca Iuda pe Iisus) a Romaniei si romanilor de catre clasa politica actuala (psd , pnl, usr, udmr) prin OBLIGATIVITATEA VACCINARII SI OBLIGATIVITATEA CERTIFICATULUI VERDE LA MUNCA!  

      Daca PSD si PNL erau normale la cap si isi reaminteau ca Romania e tara democratica (macar fatis, de forma) si nu ascultau de factorii EXTERNI de influenta care i-au mituit (se stiu ei care sunt) ... nu ajungeam unde am ajuns si unde vom ajunge.  

      VACCINUL NU E OBLIGATORIU.  

      DREPTUL LA MUNCA NU POATE FI CONDITIONAT DE NIMIC, NICIODATA, PENTRU TOTDEAUNA , AMIN!  

      Oamenii sunt extrem de iritati si intreaga clasa politica se joaca cu focul in aceste saptamani si in aceste luni.  

       

      Dar oricum... sunt prea inconstienti politicienii actuali sa vada aisbergul care va lovi cu sete si adanc Titanicul...  

       

      Nu mai sper intr-o luciditate de ultim moment din partea PSD si PNL si sa retraga masurile de vaccin obligatoriu si certificat verde obligatoriu la munca (masuri dictatoriale de sorginte nazista).  

       

      Astept doar sa isi duca la indeplinire mai repede planurile dictatoriale si apoi romanii sa se organizeze si sa iasa pe strazi sa ii ucida pe tradatori.  

      TRADATORII INTOTDEAUNA MOR.

      I N T O T D E A U N A !!! 

      "Si totul datorita tradarii pe 30 de arginti (ca Iuda pe Iisus) a Romaniei si romanilor"

      nu am ales la intamplare aceasta exprimare  

      cineva a primit in conturi externe 30 milioane euro pe persoana fizica 

      timpul va zice si cine 

      eu nu am voie sa zic aici ca se incurca firele situationale 

      dar de aflat, se va afla 

      institutiile anti-coruptie si serviciile de informatii vor cauta si vor afla, vor gasi individul tradator / indivizii tradatori (cu cate 30 milioane euro fiecare).  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb