Lukaşenko susţine că Occidentul poartă "un război hibrid" împotriva sa

G.B
Internaţional / 26 mai 2021

Lukaşenko susţine că Occidentul poartă "un război hibrid" împotriva sa

Aleksandr Lukaşenko a vorbit pentru prima oară despre deturnarea cursei Ryanair pentru arestarea disidentului Roman Protasevici. Liderul din Belarus a acuzat Occidentul că "foloseşte acest moment" ca diversiune pentru a purta "un război hibrid" împotriva lui, relatează Reuters, citată de digi24.

Lukaşenko s-a justificat spunând că a acţionat în concordanţă cu normele şi regulile internaţionale dar că "oamenii răi" încearcă să se folosească de acest episod pentru a-l submina.

"Aşa cum am prezis, oamenii răi care ne atacă din afara şi din interiorul ţării şi-au schimbat metoda de atac asupra statului nostru", a declarat Lukaşenko în faţa parlamentului de la Minsk.

"Aceşti oameni răi au depăşit multe linii roşii şi au renunţat la orice formă de bun-simţ sau moralitate umană", a continuat el.

Deturnarea cursei Ryanair de către autorităţile din Belarus pentru arestarea disidentului Roman Protasevici a produs un val de indignare în toată lumea occidentală şi a dus la noi sancţiuni împotiva regimului Lukaşenko, supranumit şi ultimul dictator al Europei.

Anterior, mai multe companii aeriene europene şi nu numai au anunţat că vor evita spaţiul aerian al Belarusului, iar Uniunea Europeană a recomandat, de asemenea, evitarea acestuia de către aeronavele care tranzitează Europa.

Totodată, compania aeriană de stat a Belarusului, Belavia a primit interdicţie de a mai intra în spaţiul aerian al statelor membre UE.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Are dreptate, ticăloșia imperialismul american și tupeul amestecului in treburile interne ale altor state au depășit orice limite.

    "Oamenii rai" sunt "agenturili străine" de care vorbea Ceaușescu, adică ticăloșii de la CIA care promovează politici și obiective globaliste pe toată planeta corupând prin santaj politicieni și guverne.

    Niste hidosi de neo fascisti! 

    Dictatorul asta betiv,tampit si libidinos ,tot el deturneaza avionul in stil mafiot,ameninta un avion civil cu un avion de vanatoare, si tot el se jeleste ca e nedreptatit.KGB-istii aia criminali care l-au sfatuit,nu au anticipat consecintele?S-au gandit ca sunt destepti dar s-a vadit ca sunt prosti facuti gramada.Belarusul va fi blocat in ceea ce priveste traficul aerian pe termen lung,acum isi dau seama ca nu a meritat dar degeaba isi plang in pumni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb