Luxoft achiziţionează compania derivIT

A.C.
Companii / 27 martie 2017

Logo Luxoft (Sursa foto: Wikipedia)

Logo Luxoft (Sursa foto: Wikipedia)

Luxoft Holding, Inc (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, anunţă încheierea unui acord de cumpărare de acţiuni pentru achiziţia derivIT, un furnizor de consultanţă în servicii tehnologice financiare, cu sediul în Singapore. Tranzacţia va fi finalizată în următoarele săptămâni, odată cu primirea aprobării de la Banca de Rezerve din India şi îndeplinirea condiţiilor precedente uzuale de finalizare a tranzacţiei, potrivit unui comunicat Oxygen.

Reprezentanţii Luxoft transmit: "Această tranzacţie cimentează o bază solidă pe care Luxoft intenţionează să construiască platforma de livrare în zona APAC (Asia-Pacific) cu scopul de a deservi potenţiali clienţi din regiune. Odată cu achiziţia derivIT, Luxoft îşi extinde capacitatea de identifica noi oportunităţi de afaceri în sectoarele financiar, auto, telecomunicaţii şi altele. Mai mult, noua achiziţie facilitează apariţia de oportunităţi de vânzare încrucişată imediate între derivIT şi Excelian, organizaţia de Servicii financiare a Luxoft, pornind de la bazele de clienţi sinergetice şi experienţa solidă în dezvoltarea de platforme software financiare deţinute de cele două companii".

Aproximativ 90% din veniturile derivIT sunt derivate din implementarea soluţiilor de tranzacţionare, risc şi procesare a Murex pentru clienţii săi blue chip cu sediul în Asia-Pacific, potrivit datelor prezente în comunicat.

Dmitri Loschinin, preşedinte şi CEO Luxoft a declarat: "DerivIT este o achiziţie strategică pentru Luxoft prin care urmărim consolidarea poziţiei noastre drept unul dintre furnizorii de top de servicii de consultanţă, implementare şi suport Murex. Acest parteneriat vine ca o completare importantă în arhitectura noastră organizaţională şi stabileşte o bază considerabilă pentru Luxoft în zona Asia-Pacific şi Orientul Mijlociu. Mai mult, parteneriatul extinde portofoliul de clienţi ai Luxoft cu noi conturi ale derivIT care au un potenţial ridicat de vânzare încrucişată. Suntem încrezători că experienţa derivIT în livrarea de soluţii bancare complexe va completa modelul nostru de afaceri şi va ajuta la construirea de relaţii pe termen lung cu clienţii noştri".

Mukund V. Rao, CEO derivIT a declarat: "Suntem bucuroşi să dezvoltăm acest parteneriat cu Luxoft şi să oferim clienţilor noştri acces la platforma de livrare a Luxoft. Avem convingerea că acest lucru ne va sprijini în derularea proiectelor de dimensiuni mai mari şi va ajuta considerabil la extinderea ofertei nostre de servicii. Totodată, avem posibilitatea de a ne extinde capabilităţile de livrare a serviciilor de la «Run the Bank» la «Change de bank», cu accent pe procesul de transformare digitală a clienţilor noştri".

După achiziţie, amprenta de livrare a Luxoft, care deserveşte clienţi din Singapore, Australia, Hong Kong şi Orientul Mijlociu, va include şi India, Malaezia, China şi Vietnam.

Potrivit comunicatului, combinaţia expertizei derivIT şi Excelian, alături de platforma Luxoft de livrare la nivel mondial poziţionează Excelian, organizaţia de Servicii financiare a Luxoft, drept un centru internaţional de top specializat în servicii tehnologice, de la consultanţă tehnologică la inginerie IT. De asemenea, prin acest parteneriat, Excelian va beneficia de o acoperire globală mai mare în domeniul soluţiilor tehnologice financiare, paralel cu întărirea statutului de furnizor de soluţii IT financiare pentru Murex, la nivel mondial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb