Magiunul din prune de la Topoloveni, prezentat în Vietnam la Ho Chi Min City

S.B.
Companii / 11 august 2022

Magiunul din prune de la Topoloveni, prezentat în Vietnam la Ho Chi Min City

Sonimpex Topoloveni continuă prezenţa la târgurile internaţionale unde promovează tradiţia gastronomică românească prin Brandul "Topoloveni Magiun din prune".

Promovarea se realizează cu fonduri europene destinate produselor certificate cu Indicaţie Geografică Protejată de către Uniunea Europeană şi are ca scop extinderea comerţului acestor produse în afara Uniunii.

Târgul din Vietnam este destinat bunurilor alimentare: VIETFOOD&BEVERAGE. Am ales Vietnamul pentru promovare deoarece în a această ţară produsele fără zahăr adăugat,fără conservanţi ,au 0(zero ) taxe! Guvern responsabil pentru sănătatea poporului!

Programul european de promovare "ENJOY IT'S FROM EUROPE " este în utimul an dintre cei trei, cu un buget de peste 800.000 euro.

La acest târg am avut onoarea să fim vizitate de Excenţa Sa Cristina ROMILA, Ambasadorul României în RS Vietnam şi Regatul Cambodgiei care a convins-o pe Doamna Ly Nha Ky , Consul Onorific al României în Vietnam din 2018, să prezinte fanilor beneficiile consumului de magiun de prune Topoloveni. Doamna Ly Nha Ky este una dintre personalităţile Vietnamului cu o foarte mare influenţă în orientarea consumului de la alimente la modă.

Magiunul din prune Topoloveni şi-a câştigat notorietatea prin munca deosebită a colectivului care realizează alimente unice : Dulceţurile fără zahăr adăugat obţinute pe baza unui brevet de Invenţie şi Magiunul din prune Topoloveni obţinut după o reţetă de peste un secol.

În acest an, la 1 aprilie. Uniunea Europeană a internaţionalizat Indicaţia Geografică Protejată pe lângă alte 70 produse dintre cele 1.500; la nivel naţional am reactualizat Codul Operator NATO; la nivel european am obţinut "Cel mai bun gust " pentru conserve. Ne mândrim în continuare cu calitatea de Furnizor al Casei Regale a României.

Pe site-ul Ministerului Sănătăţii suntem înscrişi ca "produs fără zahăr adăugat".

Continuăm tradiţia gastronomică românească prin procesarea fructelor şi legumelor româneşti româneşti ,fără zahăr adăugat ,fără conservanţi oferind Alimente Funcţionale de la vârsta de 6 luni până la persoane bolnave de diabet.

Perioada pandemiei a evidenţiat nevoia oamenilor de a se hrăni şi a menţine imunitatea ridicată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb