Mai multe programe pentru clienţii UPC, prin televiziunea digitală prin cablu

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 14 august 2007

Dintre toţi operatorii de cablu, UPC oferă cele mai multe canale în pachetul de bază - 80. Clienţii au acces şi la 21 de canale radio stereo.

La celelalte televizoare din locuinţă, clienţii upc digital tv urmăresc gratuit

40 de canale, retransmise în sistem analog

serviciul upc digital tv oferă numeroase programe, la o calitate deosebită a imaginii şi sunetului

Bucureşti, 13 august 2007 - Serviciul UPC de televiziune digitală prin cablu, upc digital tv, are o nouă structură, îmbunătăţită, din această vară: 80 de canale în pachetul de bază, 4 canale de film, 3 canale pentru adulţi, la o calitate deosebită, pentru un preţ avantajos.

Principalele avantaje oferite de upc digital tv sunt: calitatea deosebită a imaginii şi a sunetului, numărul mare de programe care poate fi recepţionat (87 faţă de 55 existente în oferta analogică din Bucureşti, dintre care 25 de canale nou-nouţe) şi flexibilitatea în alegerea pachetelor de programe, totul pentru o diferenţă de preţ mică faţă de tariful abonamentului la televiziunea analogică prin cablu. În acest moment, prin serviciului upc digital tv, compania oferă cele mai multe canale de televiziune în pachetul de bază, dintre operatorii de cablu.

Clienţii din Bucureşti pot alege 87 de programe de televiziune transmise digital, structurate în

4 pachete:

Basic Digital - 80 de canale - 45 RON

Film Digital - 84 de canale - 60 RON (Basic Digital + 4 canale de film: HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax2)

Adult Digital - 83 de canale - 60 RON (Basic Digital + 3 canale pentru adulţi: Hustler TV, Hustler Blue, Private Spice)

Digital Supreme - 87 de canale - 65 RON (Basic Digital + Film Digital + Adult Digital )

Cu upc digital tv, clienţii au acces la:

ghidul electronic de programe, EPG, prin care află, în orice moment, ce emisiuni pot fi vizionate zilnic la televizor, prin simpla apăsare a tastei EPG de pe telecomandă

opţiunea "control parental" care le permite să blocheze accesul copiilor la oricâte canale doresc, prin tastarea unui cod PIN

21 de canale radio

"Televiziunea digitală este televiziunea viitorului şi oferă clienţilor posiblitatea de a avea acces la mai multe programe TV şi la mai multe servicii de calitate superioară", spune Diana Segărceanu, Manager de Produse în cadrul UPC România. " Tehnologia digitală aduce în casele clienţilor noştri mai multe programe TV şi canale radio de o calitate execelentă, grupate în pachete diverse. În viitor, vom oferi şi servicii suplimentare, cum sunt Pay-per-View (vizionarea cu plată a anumitor canale sau emisiuni codate), Video-on-Demand (vizionarea la cerere a anumitor filme/emisiuni, chiar dacă acestea nu sunt incluse în grila de programe iniţială), dar si bandă mai largă pentru serviciile de date şi voce."

Pentru recepţionarea semnalului digital prin cablu, UPC oferă clienţilor, gratuit, în custodie, un decodor digital performant. Aceştia pot recepţiona serviciul digital pe unul dintre televizoarele din casa lor, în timp ce, pentru restul televizoarelor, le sunt oferite gratuit, prin semnal analog, cele mai importante 40 de canale româneşti şi străine.

Estimările realizate în luna martie de Office of Communications (Ofcom), autoritatea britanică de reglementare a domeniului comunicaţiilor, arată că britanicii au fost cei mai receptivi din lume la capitolul televiziune digitală. Până la sfârşitul lunii februarie, peste 70% dintre ei aveau acces la serviciile oferite de televiziunea digitală, numărul de locuinţe conectate la acest sistem fiind, la finalul lui 2005, de peste 17,5 milioane. Peste 55% dintre americani au ales şi ei televiziunea digitală, iar în nalte ţări europene penetrarea este de până în 50%.

UPC România. UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.400.000 clienţi din aproximativ 200 oraşe. De când a intrat pe piaţa românească, în 1992, UPC a investit peste 500 de milioane USD, devenind astfel cel mai mare investitor american din ţară. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.

Liberty Global, Inc. Liberty Global (NASDAQ: LBTYA, LBTYB şi LBTYK) este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii video, voce şi acces la internet, pentru a conecta cei 16 milioane de clienţi la lumea informaţiei, a comunicării şi divertismentului. Compania are reţele de comunicaţii în bandă largă în 17 ţări, în principal în Europa, Japonia, Chile şi Australia. Liberty Global, Inc. deţine acţiuni în companii de distribuţie de programe şi conţinut media, cum sunt Jupiter TV în Japonia şi Chellomedia în Europa.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. am noul pachet digital medium si imaginea e net superioara celei analogice de care beneficiam inainte. cu noul program epg imi setez imediat ce emisiune vreau sa vad la ora cutare, vad si grila de programe.

    am si eu tot medum. nu ma omor dupa hbo. eu sunt incantat mai ales de epg si de posibilitatea de a-mi crea propria lista de canale favorite. sunt totusi 100 de canale prin care dureaza ceva timp sa trec. asa e mult mai simplu. si nevasta-mea are lista ei. e bine

    sunt abonat la pachetul mediu[45 ron] si foarte multe canale[de la 182 in sus si altele] afiseaza "canal neautorizat" cu explicatia: nu sunteti abonat la acest pachet ? Este pentrui a 2-a oara cand se intampla in acest an. contactarea numerelor 9399 sau 0311000400 este practic imposibila. este regretabil deoarece inceputurile au fost promitatoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb