Mai mulţi angajaţi ai companiei E.ON vor parcurge traseul Via Transilvanica

V.S.
Companii / 30 august 2023

Mai mulţi angajaţi ai companiei E.ON vor parcurge traseul Via Transilvanica

200 de angajaţi ai companiei E.ON vor parcurge, în luna septembrie, cei 1.400 de km de pe Via Transilvanica, la pas sau cu bicicleta, conform unui comunicat remis redacţiei de către companie.

Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România, a declarat că: "Alegerea traseului nu este deloc întâmplătoare. Parcurgând acest drum în integralitate, vrem să le reamintim clienţilor noştri că Via Transilvanica există şi datorită lor, întrucât au ales să lase copacii neatinşi, activând factura electronică. Parteneriatul cu Asociaţia Tăşuleasa Social este unul de suflet pentru mine şi sunt mândră de colegii mei care au ales să facă parte din această poveste într-un mod atât de frumos, ducând #EnergiaLuiÎmpreună pe Via Transilvanica şi în comunităţile pe care le străbate".

Potrivit sursei citate, sunt formate mai multe echipe, care vor parcurge anumite rute. La finalul unui segment, una dintre echipe îi va preda ştafeta următorului grup.

Ioan Şandru, directorul general adjunct al E.ON Energie România, susţine că: "Proiectul Energia E.ON X Via Transilvanica le oferă colegilor noştri oportunitatea să îşi descopere pasiuni comune, să interacţioneze cu colegi cu care, poate, nu au avut ocazia să colaboreze până acum. Această drumeţie e un bun prilej pentru ei nu doar să se cunoască mai bine, ci şi să facă ceva împreună pentru comunitate şi pentru protejarea mediului".

În comunicat se mai arată faptul că apropierea de Asociaţia Tăşuleasa Social a început în 2020, când E.ON a devenit partener pentru sustenabilitate. Alin Uşeriu, preşedintele Asociaţiei Tăşuleasa Social, a afirmat că: "Sunt tare încântat să văd că tot mai mulţi oameni merg pe Via Transilvanica, care nu înseamnă doar un traseu turistic, ci şi oameni, istorie şi tradiţii. Mulţumesc partenerului nostru E.ON că a ales să continue să ne fie alături, iar celor 200 de temerari le urez succes şi să se bucure din plin de frumuseţea locurilor pe care le vor străbate".

Proiectul Via Transilvania a fost iniţiat de Asociaţia Tăşuleasa Social, cu ocazia marcării Centenarului Marii Uniri din 1918. Traseul cuprinde 1.400 de km, de la Putna la Drobeta-Turnu Severin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb