MAM Bricolaj anunţă deschiderea celui de-al treilea magazin din Bucureşti, după o investiţie de 1,65 de milioane de euro

A.B.
Piaţa de Capital / 26 martie 2021

MAM Bricolaj anunţă deschiderea celui de-al treilea magazin din Bucureşti, după o investiţie de 1,65 de milioane de euro

MAM Bricolaj, companie românească din industria de bricolaj, anunţă deschiderea unui nou magazin în Bucureşti din data de 30 martie 2021, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei. Acesta este rezultatul unei investiţii de 1,65 milioane de euro şi face parte din strategia de dezvoltare a companiei. MAM Bricolaj vizează atât extinderea la nivel naţional, cât şi creşterea numărului de puncte de lucru din Bucureşti, unde a ajuns acum la 3 unităţi.

Noul magazinul este situat pe str. Prelungirea Ghencea nr. 301 şi are o suprafaţă totală de 1.500 de metri pătraţi, cu o suprafaţă de vânzare de 1.000 de metri pătraţi. Magazinul include spaţiu de depozitare şi birouri, care sunt situate la etajul 1. Investiţia pentru magazin s-a ridicat la 1,3 milioane de euro pentru achiziţia spaţiului, iar 350.000 de euro au fost alocaţi pentru amenajare. În noul magazin lucrează în prezent 30 de angajaţi.

"Avem în plan extinderea la nivel naţional, tocmai de aceea suntem bucuroşi să anunţăm deschiderea celui de-al treilea magazin MAM Bricolaj din Bucureşti. Acesta vine ca o certitudine a ritmului susţinut de creştere pe care îl avem. Totodată, vrem să fim cât mai aproape de clienţii noştri şi să le oferim cele mai bune soluţii pentru orice proiect de amenajare interioară, astfel că avem un portofoliu extrem de diversificat de produse. Pe termen lung, vizăm creşterea reţelei MAM Bricolaj şi vrem să intrăm şi pe alte pieţe decât cea din Bucureşti. Următorul magazin va fi situat în Braşov, acolo unde am început deja o serie de demersuri pentru deschidere. Vrem să fim aproape de consumatori şi să ajungem la 12 magazine în marile oraşe din ţară şi nu numai", a declarat Cristian Găvan, fondator MAM Bricolaj.

Magazinul din zona Ghencea va dispune de peste 11.000 de produse şi va include categorii noi de produse, precum decoraţiuni şi corpuri de iluminat. Magazinul operează în sistem cash & carry, iar la interior clienţii au acces cu căruciorul de cumpărături. Aceştia pot apela ori de câte ori au nevoie la consilierii MAM Bricolaj pentru ajutor sau consultanţă specializată cu privire la produsele căutate.

Pentru accesibilitate, rafturile magazinului sunt dispuse pe categorii de produse şi anume: profile din aluminiu, sisteme de balamale sau de inchidere, sisteme de sertare, blaturi şi panouri, electrice, scule, organe de asamblare, vopsele, materiale pentru curăţenie, mobilier şi decoraţiuni.

Noul magazin dispune de o parcare cu capacitatea de 50 de maşini, dintre care 35 sunt pentru clienţi, iar 15 pentru angajaţi. Programul este săptămânal de luni până vineri în intervalul orar 8:00 - 20:00, iar sâmbăta şi duminica în intervalul 8:00 - 16:00.

Oferte speciale de lansare pentru clienţii noului magazin MAM Bricolaj Ghencea

Pentru a marca deschiderea magazinului Ghencea, MAM Bricolaj va organiza şi o campanie specială pentru aprilie, dedicată celor care vor face cumpărături din această unitate.

Astfel, la achiziţia produselor selectate clienţii vor primi gratuit un altul complementar din acelaşi segment. De exemplu, pentru orice pat tapiţat cumpărat, clienţii vor primi o saltea, pentru fiecare bucătărie de minimum doi metri pătraţi va fi oferit un blat, iar pentru fiecare lustră cumpărată vor fi oferite gratuit becurile. Totodată, fiecare set de mobilier de baie vine cu o baterie cadou şi pentru fiecare găleată de vopsea lavabilă cumpărată clienţii vor primi şi amorsa fără cost suplimentar.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Una calda:

    Al treilea magazin era anuntat pentru aprilie. Faptul ca il pornesc in graficul promis (chiar cu cateva zile mai devreme) il consider un semn bun din partea managementului. 

    O sa fie insa nevoie de multe astfel de semne bune din partea MAM pentru ca aceasta companie sa ramana in atentia investitorilor si sa-si finanteze planul de extindere in restul tarii. 

    Alta rece: 

    Ati observat greseala din convocatorul AGEA recent anuntata de MAM (vezi paritate drepturi de preferinta - actiuni ce pot fi subscrise)? 

    De asemenea, ati observat greselile tip copy-paste preluate din convocatorul MAM in cel de la AG? 

    Domnule Gavan, cel care v-a formulat convocatorul strica imaginea companiei prin neatentie si comportament de elev smecheras (copy-paste). 

    Deocamdata MAM se bucura de sentimentul inca pozitiv din piata, insa asa cum am vazut recent la Norofert este suficient un singur pas gresit din partea conducerii ca actiunea sa o ia repede la vale.

    Cum se va finanta MAM daca nu confirma in viitor, din cauza managementului neperformant sau din greseli copilaresti ca cele facute de consilierul Dvs. juridic copy-paste? 

    1. La Norofert pare groasa. Stocuri supraevaluate cu cca. 5 milioane lei, aproape cat tot profitul din 2020. Disponibilitati banesti reduse. Incasare precara a clientilor. Se poate ajunge usor la imposibilitatea de plata a furnizorilor.

      Se repeta MCAB dar la o scara mai mica, nu au apucat sa fure mai mult. Cumperi sau vinzi ce dracu de investior esti la BVB ? Pierderea de la NRF e dusa in America apoi spalati banii bine acolo cu niste contracte in dolari si vine iar la BVB ca Bivolaru Gregorian cu energie celesta si o ia de la capat cu prostituarea celor ce investesc aici.

      Si mie mi se pare un Mcab in miniatura. E de urmarit. Sa vedem rezultatele din Q1 (cat or mai fi de credibile) si urmatoarele...

      Cred ca nu publica rezultate decat la semestru

    Ce a făcut practic acest om merită tot respectul! Ce au făcut însă șmecherii care au promovat listarea,ce am făcut noi acționarii că ne-am aruncat că orbii pe acțiuni e altă poveste si ar fi păcat de muncă acestui om!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb