MANAGERUL SPITALULUI JUDEŢEAN SIBIU: "Nu m-am lăsat influenţată de constrângere"

S.B.
Miscellanea / 18 noiembrie 2020

"Nu m-am lăsat influenţată de constrângere"

Managerul demisionar al Spitalului Judeţean Sibiu, Liliana Coldea, a transmis, miercuri, că şi-a făcut treaba în slujba pacienţilor şi a medicilor din spital, iar actul medical nu a avut de suferit cât timp a condus unitatea, informează news.ro.

"Nu m-am lăsat influenţată de constrângere venite pe mai multe canale şi nici nu am intrat în jocurile politice, pentru că mai presus de toate este sănătatea oamenilor", a transmis Coldea.

"Numeroasele presiuni care s-au făcut asupra mea, m-au determinat să îmi înaintez demisia din funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Sunt un om responsabil şi un profesionist care a făcut tot ce a fost posibil astfel încât lucrurile spital să se desfăşoare în interesul pacienţilor şi cu protejarea cadrelor medicale. Nu m-am lăsat influenţată de constrângere venite pe mai multe canale şi nici nu am intrat în jocurile politice, pentru că mai presus de toate este sănătatea oamenilor", a transmis, azi, Liliana Coldea.

Aceasta susţine că sistemul sanitar din Sibiu nu a avut de suferit din cauza procesului de management pe care l-a desfăşurat.

"Am respectat toate procedurile şi legislaţia în vigoare. În niciun caz munca medicilor nu a fost compromisă - fiecare dintre noi am depus un jurământ şi suntem în permanenţă în serviciul oamenilor. Sunt sigură că încrederea în spital nu a fost zdruncinată acum şi în niciun în caz sănătatea şi viaţa pacienţilor nu au fost puse în pericol. Interesul pacienţilor este mai presus de orice. Am preluat funcţia de manager al spitalului într-o perioadă greu încercată pentru toţi, când nimeni nu şi-a dorit această funcţie fiind singurul candidat la concursul de ocupare a funcţiei de manager", a mai afirmat Coldea, potrivit news.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb