Marcel Ciolacu: "Cred că pe teritoriul României trebuie să existe trupe germane permanente"

S.B.
Politică / 4 iulie 2023

Marcel Ciolacu: "Cred că pe teritoriul României trebuie să existe trupe germane permanente"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi la Berlin, că pe teritoriul României trebuie să existe trupe germane permanente şi şi-a exprimat speranţa că împreună cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, "să luăm deciziile cât mai rapid în acest sens şi în acest demers", informează news.ro.

"Cunosc decizia Germaniei de a trimite 4.000 de soldaţi. Eu sper cât de curând pe teritoriul României să avem militari permanenţi. Este evident că va fi un conflict de durată. Mai mult, cu toţii ne-am fi aşteptat poate să se închidă acest conflict din această ofensivă a Ucrainei, dar cu toţii ştim că nu se putea acest lucru. Datele care sunt publice poate nu sunt atât de încurajatoare, dar sunt ferm convins că lucrurile în teatrul de operaţii în acest moment arată altfel", a explicat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă comună cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei.

Liderul social-democraţilor a adăugat că ar trebui să existe trupe germane permanente pe teritoriul ţării noastre.

"Da, cred că pe teritoriul României trebuie să existe trupe germane permanente şi sper ca împreună cu domnul cancelar să luăm deciziile cât mai rapid în acest sens şi în acest demers. ", a mai precizat Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. De ce sa existe trupe germane permanente in Romania, sclavule?

    1. ...a vrut sa spuna vamesi germani...ca sa umple gaura de la buget.

      Rezulta ca ' Germania a decis..." inainte ca Romania sa ceara asa ceva si Ciolacu nu are dreptul decat la o aprobare formala ! Curat independenta coane Ciolacule !

    Ín afara vânzării solului și subsolului și "cedarea suveranității" mai știți să faceți și altceva?De 35 de ani vindeți ce ați luat de la cei de dinaintea voastră.Dupa voi ce rămâne?200 MLD datorie și nimic.Vai de noi și de voi!

    Au mai venit și în 1940 parca și....știți bine ce s-a intamplat...dar Ciolacu nu cunoaște istorie

    1. Au venit si'n 1916 la Bucuresti, si'au fugit miticii la Iasi.

    Dar o fabrica VW, Bosch, Bayer, Miele si alte firme nemtesti nu trebuie sa existe pe teritoriul Romaniei??? Doar de gazduit soldati suntem buni???

    & ''Frau da'' și frauda , ?

    Nici otomanii nu aveau trupe permanente in Valahia.

    "Ein Idiot ist ein Idiot. Zwei Idioten sind zwei Idioten. Zehntausend Idioten sind eine politische Partei.“ Franz Kafka  

    Ceeee?

    Să fure și să jefuiască nu doar americanii, francezii ci și nemții. Ba chiar olandezii sau canadienii sau englezii!

    In afara cadrului NATO Romania nu trebuie sa admita prezenta militara in tara si Ciolacu,in calitatea sa, nu poate negocia asa ceva.

    Trupele militare germane nu pot stationa in Romania decat in cadrul NATO.  

    Sute de mii de ostasi romani si-au dat viata la Marasesti, Oituz, Oarba de Mures, Paulis, Carei si ... ca sa alunge trupele germane din Romania si tara sa fie libera si independenta. Cu ce sunt mai buni germanii de astazi decat cei de ieri. 

    Germania a rupt din trupul Romaniei Ardealul. Ce sa caute la noi in tara o armata a unei tari care ne-a fost principalul dusman in ultimii 120 de ani, care ne-a jefuit si ucis floarea tineretului, pe bunicii si ...  

    Poate ca aceasta actiune " Eu sper cât de curând pe teritoriul României să avem militari permanenţi" se inscrie pe linia demascata de Presedintele Iohanis privind tradarea PSD-ului si vanzarea Ardealului.  

    Germania sa ne plateasca datoriile din anii razboiului, plata pe care Antonescu a solicitat-o la ultima intrevedere cu Hitler. " Germania nu datoreaza nimanui nimic. O lume intreaga datoreaza Germaniei " a spus Hitler atunci . Si asa a ramas.  

    Ciolacu si PSD trebuia sa ceara plata datoriei istorice a Germaniei catre Romania si.... " împreună cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, să luăm deciziile cât mai rapid în acest sens şi în acest demers"  

    Asta ar fi trebuit sa ne spuna Ciolacu in calitatea lui de Premier al Romaniei.  

    In afara unui atac al rusilor, si a cadrului NATO, trupele germane nu trebuie admise aici.

    Conform Constitutiei Romaniei, nimeni din Romania, nici premierul nici presedintele nu poate negocia cu nimeni, nici cu Germania in afara cadrului NATO, prezenta militara straina in Romania.  

    1. EL , JUDECA , ASA CUM JUDECA ......... STIE NU BINE , CI FOARTE BINE , CA ROMANIA DE AZI , NU SE POATE APARA SINGURA ........... ARE NUMAI 35.000 - 40.000 de SOLDATI PROFESIONISTI ......... DIN CARE , MAI DISTRIBUIE PE COLO SI PE DINCOLO , IN DIFERITE TARI , CA TRUPE DE '''''''''' MENTINERE A PACII !!!! '''''''''' , UN ANUMIT NUMAR DINTRE EI ........ RESTUL , PANA LA CEI CIRCA 85 .000 SANT CIURUCURI .......... ALTCEVA ????? AVIOANE DE LUPTA , AVEM CATEVA ........ NAVE DE RAZBOI ??????? PRACTIC NEEXISTENTE ......... TUNURI SI TANCURI ???????? MAI BINE , TE DUCI LA CULCARE ......... OBUZE SI CARTUSE ????????? PENTRU 15 MINUTE DE LUPTA ..... ( CUM ZICEA DEPUTATA AIA , MONA MUSCA .... ) ....... A LUAT-O GURA PE DINAINTE ....... ASA E , CAND ESTI SI TU , PARASUTATA , PE ACOLO ......... SA IA SI EA , 1 BAN , SARACUTA ......... RUSIA , NICI NU ARE NEVOIE DE SPIONI IN TARA ASTA , CA SA AFLE CEVA ......... SINCER : SE DAU IN GAT EI , UNII PE ALTII , GUVERNANTII NOSTRII ........... E DE ZONA CREPUSCULARA , PE CUVANT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASA CA , UNA PESTE ALTA , IN PRIVINTA ASTA , STIE TOVARASUL CIOLACU CE SPUNE ................ E NEVOIE MARE DE CARNE DE TUN CAPITALISTA , LA O ADICA , CA SA APERE TARA ....................

    Tradatorule! In loc sa ceri sa plece toate trupele straine de aici tu mai ceri altele. Cum nu ai citit o carte de istorie in toata viata ta de puturos, nu stii ca din moment ce ai baze militare nu mai ai libertate. Poate iti place sa fii sluga la straini, tie si celuilalt mare puturos de la cotroceni. Erau mai desteptii comunistii lui Dej decat voi toti, aia macar i-au scos pe sovietici de aici. Mars la loc in cloaca din care ai venit!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb