MARCEL CIOLACU, DESPRE SCANDALUL DE LA TÂRGUL DE TURISM: "Asemenea lucruri jenante nu trebuie să se mai întâmple"

G.D.
Politică / 19 aprilie 2022

Sursa foto: www.facebook.com/ Marcel Ciolacu

Sursa foto: www.facebook.com/ Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a declarat, referitor la scandalul privind participarea ţării noastre la Târgul de Turism din New York, unde standul ţării noastre a fost doar cu poze A4 agăţate de o perdea neagră, o masă şi câteva scaune, că "astfel de lucruri jenante nu trebuie să se mai întâmple", notează News.ro.

"Imaginea pentru România nu este una fericită. Cred că domnul prim-ministru, care este cel mai îndreptăţit, dacă dorim să trăim într-o Românie normală, să facă evaluarea miniştrilor din Cabinetul său, cred că primul-ministru trebuie să aibă o discuţie foarte serioasă cu ministrul Turismului şi IMM-urilor, ca astfel de lucruri jenante pentru reprezentarea României să nu cumva să se mai întâmple. Nu ştiu, poate modificate regulile pentru astfel de târguri şi obligativitatea unui standard la care România să fie reprezentată. Mai bine nu suntem reprezentaţi, decât să avem o astfel de interfaţă", a afirmat Marcel Ciolacu, astăzi la RFI.

Numeroase state care au participat la Târgul de Turism Travel and Adventure Show, la care România a fost prezentă cu un stand care a provocat critici şi ironii în ţară, au încercat să îmbine ideea de vacanţă cu cea de experienţă culturală. Au existat însă şi unii expozanţi care, ca şi România, au ales să păstreze fundalurile puse la dispoziţie de organizatori.

"Nu există diferenţe semnificative între standul României şi standurile altor ţări", a declarat duminică, într-o intervenţie telefonică la Antena 1, ministrul Turismului, Daniel Cadariu. Imaginile disponibile pe internet arată că au fost ţări care, ieşind din tiparul standurilor puse la dispoziţie, au făcut eforturi pentru ca vizitatorii să nu rămână lipsiţi de interes faţă de ceea ce ele au de oferit.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. De fapt... ce rost au targurile astea de turism? Cine merge acolo? Cine isi ia o vacanta apoi intr-o tara pentru ca au avut un stand bun?

    Daca un tour-operator nu are prezenta in Tanzania (de ex), nu ma duc eu de capul meu acolo, chiar ca or avea vre-un stand frumos. 

    Targurile astea sunt risipa de bani. 

    1. Targul asta a fost o spalare de bani.Cine stie cat a costat tarasenia cu cele patru poze A4 ca doar erau ,,color,,,nu asa alb-negru ca la toti sarantocii!

    Targuri de turism pentru furat banii statului de clica politica a ministerului turismului... Nu avem bani de asa ceva cine a organizat furtul sa dea banii inapoi.. Suntem in criza crizelor...

    cat timp mai fac purici alde tine pe la varful politicii se vor mai intampla , habarnistule !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb