MARK MILLEY: "Statele Unite ale Americii sunt bine apărate"

A.B.
Internaţional / 9 octombrie 2020

"Statele Unite ale Americii sunt bine apărate"

Şeful Statului Major american, generalul Mark Milley, a asigurat joi că Statele Unite ale Americii sunt bine apărate, în pofida faptului că aproape întreaga conducere de vârf a armatei SUA se află în carantină de la începutul săptămânii din cauza coronavirusului, relatează AFP şi Agerpres.

'America este capabilă şi pregătită să-şi apere teritoriul şi să-şi susţină aliaţii şi partenerii', a transmis într-un mesaj pe Twitter generalul Milley. 'Statul Major şi eu personal suntem în contact permanent în timpul carantinei şi lanţul de comandă rămâne acelaşi', menţionează el.

'Nu există niciun impact asupra capacităţii noastre de planificare, coordonare şi sincronizare eficientă ale eforturile noastre pentru apărarea ţării', adaugă generalul Mark Milley.

Întregul Stat Major american s-a autoizolat marţi, după o reuniune vineri la Pentagon cu nr. 2 al Gărzii de Coastă, care a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Amiralul Charles Ray a participat la 27 septembrie la o reuniune la Casa Albă în onoarea familiilor americanilor decoraţi.

Pe lângă generalul Mark Milley, aproape toţi responsabilii de la vârful armatei americane sunt în carantină: nr.2 al Statului Major, şefii US Navy, ai armatei terestre, ai Forţelor aeriene, Forţelor spaţiale, Gărzii Naţionale, Agenţiei de informaţii militare NSA şi cei ai Forţelor speciale.

Toţi sunt testaţi zilnic de marţi şi toţi au avut rezultate negative la testele pentru COVID-19 joi, relevă surse de pe lângă Statul Major american.

Comandantul Corpului de Infanterie Marină, generalul David Berger, era plecat vineri din Washington, însă adjunctul său, generalul Gary Thomas, care a participat în acea zi la reuniunea cu amiralul Ray, a anunţat miercuri că a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Şeful Statului Major american lucrează de la reşedinţa sa oficială de la baza Fort Myers, în apropiere de Pentagon, unde dispune de toate echipamentele necesare care să asigure confidenţialitatea comunicaţiilor sale, notează AFP.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pentru USAArmmy toată onoarea și respectul

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb