Marsh McLennan deschide un nou hub IT la Cluj

F.D.
Companii / 17 mai 2023

Marsh McLennan deschide un nou hub IT la Cluj

Marsh McLennan lansează un nou centru IT în Cluj-Napoca. Cu venituri anuale care depăşesc 20 miliarde USD şi cu peste 85.000 de angajaţi la nivel global, Marsh McLennan va oferi prin intermediul noului hub de la Cluj oportunităţi de carieră în domeniul IT pentru: ingineri software, ingineri de date în Cloud, analişti de sistem şi manageri de proiect, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

Noul tech hub devine principalul centru IT al companiei pentru Europa şi va contribui la accelerarea ritmului de inovaţie pentru cele patru business-uri ale Marsh McLennan: Marsh, Guy Carpenter, Mercer şi Oliver Wyman.

"Avem o istorie clădită pe 152 de ani de inovare şi promovăm o cultură care încurajează experimentarea şi dezvoltarea de idei noi" afirmă Paul Beswick, Chief Information Officer, Marsh McLennan.

"Pentru noi, inovaţia reprezintă responsabilitatea fiecăruia. Tocmai de aceea, centrul IT de la Cluj-Napoca va reprezenta mediul ideal pentru colegii care îşi doresc noi provocări profesionale."

Marsh McLennan are o prezenţă de peste 28 de ani în România. În 1995, Marsh a a fost primul broker internaţional de asigurări care a deschis un birou la Bucureşti.

Cu o echipă de 550 de specialişti, Darwin este o parte a Marsh McLennan din anul 2016. Darwin este platforma globală care sprijină angajaţii să îşi aleagă beneficiile în funcţie de stilul lor de viaţă, permiţând organizaţiilor să atragă şi să fidelizeze talente de top. Platforma este parte a produselor dedicate programelor de beneficii pentru angajaţi din portofoliul Mercer Marsh Benefits.

"Cluj-Napoca deţine atât infrastructura cât şi potenţialul uman adecvate pentru a servi drept rampă de lansare pentru inovaţie la Marsh McLennan" afirmă Attila Takacs, Marsh McLennan Tech Hub Lead. "Suntem încântaţi că putem crea oportunităţi de carieră care oferă viitorilor noştri colegi şansa de a face diferenţa".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb