Mass-media: "Putin va candida la preşedinţie ca independent"

T.B.
Internaţional / 16 decembrie 2023

Mass-media: "Putin va candida la preşedinţie ca independent"

Vladimir Putin va candida din nou la preşedinţie ca candidat independent, cu o bază largă de sprijin, dar nu pe un bilet de partid, a declarat sâmbătă agenţia de ştiri RIA, susţinută de stat, transmite reuters.

Putin, care a fost la putere fie ca preşedinte, fie ca prim-ministru de mai bine de două decenii, a anunţat că va candida încă un mandat de şase ani în martie anul viitor, în cadrul unor alegeri pe care se aşteaptă să le câştige, conform sursei citate.

El nu va candida ca candidat pentru partidul de guvernământ Rusia Unită (UR), chiar dacă are sprijinul complet al acestuia, ci în calitate de candidat independent, a declarat Andrei Turchak, un înalt oficial al partidului UR, citat de RIA, transmite reuters.

Serghei Mironov, un politician de rang înalt din partidul Rusia Justă care îl susţine pe Putin, a fost, de asemenea, citat de RIA că a spus că Putin va candida ca independent şi că vor fi strânse semnături în sprijinul său, potrivit sursei menţionate, informează sursa citată.

Pentru Putin, în vârstă de 71 de ani, alegerile sunt o formalitate: cu sprijinul statului, al presei de stat şi aproape nicio disidenţă publică, el este sigur că va câştiga, precizează reuters.

Susţinătorii lui Putin spun că a restabilit ordinea, mândria naţională şi o parte din influenţa pe care a pierdut-o Rusia în timpul haosului prăbuşirii sovietice şi că războiul său din Ucraina - ceea ce Putin numeşte o "operaţie militară specială"; - este justificat, conform sursei relatate.

O represiune de ani de zile împotriva oponenţilor şi criticilor, susţinută de noi legi privind "ştirile false"; şi "discreditarea armatei" a văzut critici şi oponenţi ai războiului condamnaţi la închisoare lungi sau fugind în străinătate, deoarece spaţiul pentru disidenţă s-a micşorat constant, informează reuters.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. ha ha…

    s c c r e t 

    1. ce e funny?

      ca e "independent"....

      cand stim ca la nivelul ala nu ai cu sa... "independent"... 

      poate "Dependent".... 

      s c c r e t 

      Știu toți rușii că putler aparține de fesebeu, e mai presus de partide.

    ... daca as fi succesorul lui putin ... i-as declara pe rusi minoritate oprimata ... si as cere despagubiri vestului pentru ca l-au finantat inutil pe zele ... as cere intrarea rusiei in ue (avem sufiecienta experienta aparatcic-ista) ... si as mai cere intarea rusiei in nato ... cu doua experiente esuate in afganistan ... cu siguranta a trei-a ne va conduce spre victorie ...

    1. ... ma gandesc esop - electronic special operation ... dupa ce integram rusia in ue ... vom convinge oligarhii lui putin sa salveze de faliment companiile occidentale ... pentru ca sa refacem industria a de armament ... cu care vrem sa cucerim in final afganistanul ... si o sa rugam china sa stea cuminte ... pana ne revenim economic si militar sa incepem sa "negociem" cu dansa ... pana atunci stati cuminti fara a detine nimic, fericiti fiind ... esop are nevoie de continut online pentru a-si depasi infantilismul ... ceea ce se rosteste reprezina doar 30% din informatia "tranzactionata" ... cu asta lucreaza ai-ul!!! ... de altfel, logica elementara va cere ai-ului - cauntand pacea - sa te anihileze ... pentru cei 60% necomunicati ...

      ... comunistoizii ar trebui sa-si aminteasca un film ... secretul armei secrete ...

      lasa ca nici rusia nu sta prea bine cu PPIul in hiper inflatie nominala... dupa turcia se duce fuguta fuguta...

      s c c r e t 

      printare de bani pt razboi.

    Si noi,romanii asteptam, un presedinte INDEPENDENT,

    si nu pe lista de partid/aliante politicianiste 

    1. Cu siguranță kaghebeul îți va pune la dispoziție un independent pe măsura visului tău.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb