MasterCard este furnizor oficial de servicii de plată în cadrul întrecerilor Hahnenkamm din Kitzbühel

Ioana Dogaru
Companii / 5 ianuarie 2016

MasterCard a anunţat că este noul Sponsor Premium şi furnizor oficial de servicii de plată în cadrul Întrecerilor Hahnenkamm din Kitzbühel, potrivit unui comunicat de presă. Întrecerile Hahnenkamm sunt renumite drept capul de afiş al calendarului sporturilor de iarnă şi au loc între 19 şi 24 ianuarie 2016, precizează comunicatul.

Spectacolul curselor de pe pârtiile Streif şi Ganslernhang atrag anual aproape 100.000 spectatori şi peste 300 milioane telespectatori europeni, informează comunicatul.

"Implicarea în cadrul evenimentelor sportive de anvergură reprezintă o oportunitate pentru MasterCard, de a le oferi consumatorilor şi suporterilor din întreaga lume experienţe Priceless, care sunt strâns corelate cu propriile lor pasiuni. Suntem încântaţi să contribuim la realizarea unui eveniment de neuitat şi să furnizăm o metodă de acces uşoară şi simplificată în legendarul oraş din Alpii austrieci", a afirmat Cristina Saccà, Head of Marketing Central Eastern Europe, MasterCard.

Aşadar, cei care vor realiza plăţi electronice vor avea posibilitatea de a fi selectaţi pentru a viziona cursa din cadrul MasterCard Lounge, aflat imediat lângă saltul de finiş al pârtiei Streif, scrie comunicatul de presă.

"Suntem mândri că, prin colaborarea cu MasterCard, am atras un brand de top la nivel global drept partenerul Întrecerilor Hahnenkamm. Acest lucru subliniază statutul important şi amploarea acestui eveniment" a declarat Philipp Radel, CEO al Weirather-Wenzel & Partner, partenerul de marketing al Clubului de Schi Kitzbühler (K.S.C.).

Plăţi fără numerar - un nou serviciu disponibil la Kitzbühel

În calitate de furnizor oficial de servicii de plată al evenimentului, MasterCard va oferi multiple opţiuni pentru plăţi rapide, fără numerar, inclusiv contactless, precizează un comunicat de presă. De la achiziţionarea biletelor la toate punctele de acces, precum şi online, până la standurile din zona de finiş sau standurile de catering din centrul oraşului Kitzbühel, vizitatorii vor avea posibilitatea de a realiza plăţi fără numerar, prin intermediul cardurilor lor MasterCard sau Maestro, potrivit sursei citate.

"Mulţumită MasterCard, suporterii vor beneficia, în premieră, de posibilitatea de a realiza plăţi contactless în toate zonele relevante din cadrul evenimentului. Încă o dată, Întrecerile Hahnenkamm stabilesc noi standarde în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite" a comentat Dr. Michael Huber, Preşedintele Clubului de Schi Kitzbühler (K.S.C.).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb