OBI revine în România, pe scena European Digital Commerce Summit 2024

R.S.
Companii #Construcţii / 18 octombrie

OBI revine în România, pe scena European Digital Commerce Summit 2024

OBI şi-a anunţat oficial participarea la evenimentul European Digital Commerce (EDC), organizat de VTEX şi Amazon Web Services, pe 18 noiembrie, la Nord Events, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Cu venituri de 8,2 miliarde de euro în 2023 şi 645 de magazine în Europa, fiind prezent în 10 ţări, retailerul german va împărtăşi din experienţele sale despre transformarea digitală şi provocările pe care le întâmpină retailerii tradiţionali în adoptarea tehnologiilor emergente, potrivit comunicatului.

În primăvara acestui an, OBI şi-a integrat canalele de ecommerce, cele 349 de magazine fizice de pe teritoriul Germaniei, dar şi vânzătorii terţi, într-o singură platformă tranzacţională cu ajutorul VTEX.

Participarea OBI marchează un pas important pentru extinderea prezenţei sale în sfera ecommerce şi a digitalizării, aliniindu-se la tendinţele globale de transformare digitală din retail. OBI va contribui la discuţiile despre automatizarea proceselor, strategii omnichannel şi inovaţiile în ecommerce, toate acestea fiind esenţiale pentru a răspunde aşteptărilor tot mai mari ale consumatorilor moderni.

Pe aceeaşi scenă, şi-au anunţat deja participarea speakeri de la companii cu notorietate în piaţă precum KFC, Stanley Black & Decker, Decathlon, Sport Time, Electrolux, Amazon Web Services, VTEX, ITGlobers, XPert Beauty, Innobyte sau Zitec, printre mulţi alţii.

Totodată, marele actor şi regizor Horaţiu Mălăele va fi la eveniment pentru un fireside chat unic, de excepţie!

Evenimentul toamnei din comerţ aduce la aceeaşi masă sute de participanţi şi zeci de speakeri, din India pâna în SUA. Ediţia din acest an va fi cea mai ambiţioasă şi cuprinzătoare de până acum. Înscrie-te In Person dacă vrei să te bucuri de experienţa evenimentului la faţa locului şi să profiţi de sesiunile de networking extraordinare, dar şi de cocktail party-ul de la finalul zilei. De asemenea, participanţii vor descoperi strategii şi tehnologii inovatoare care pot accelera afacerea în mediul digital şi vor avea parte de poveştile de succes ale unor keynote speakers cu realizări remarcabile, se menţionează în comunicat.

Accesul la eveniment este gratuit pentru retailerii din FMCG şi se face în limita locurilor disponibile. Participanţii înregistraţi online vor beneficia de acces la arhiva completă a evenimentului şi la resursele oferite de comunitatea de comerţ digital european până la 6 mai 2025 şi vor putea vizita zonele de Networking şi Expo, vor interacţiona cu toţi ceilalţi participanţi şi vor schimba cărţi de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail.

Pentru a afla mai multe detalii şi pentru a vă înregistra la European Digital Commerce Summit 2024, evenimentul găzduit de VTEX şi AWS Web Services, main partner theMarketer şi sponsorizat de ITG, Innobyte, Iviteb, FAN Courier, Zitec, Mastercard şi Netopia Payments vizitaţi site-ul oficial IC Events.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb