MATERNA îsi continua cresterea dinamica MATERNA si IBM - parteneri strategici

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 noiembrie 2007

Compania IT MATERNA Information & Communications (cu sediul central in Germania) a încheiat un parteneriat strategic cu IBM.

"Extinderea portofoliului nostru ne permite sa intram pe noi piete si sa ne continuam cresterea dinamica, pentru a oferi si pe viitor solutii IT de calitate", explica Alin Bittel, Director General, MATERNA Romania. "Clientii nostri vor beneficia de pe urma acestui parteneriat, având la dispozitie o gama extinsa de solutii hardware si software", a continuat el.

Parteneriatul cu IBM îi permite companiei MATERNA sa raspunda la o varietate de cerinte din partea clientilor si sa implementeze cele mai potrivite produse si solutii în proiectele destinate acestora, în domeniile managementului serviciilor IT (ITSM), managementul activelor strategice, solutiilor internet si aplicatiilor guvernamentale.

MATERNA este activa în România de la începutul lui 2007, când a achizitionat pachetul majoritar de actiuni în compania româneasca Best IT Solutions - acum parte a grupului MATERNA.

Gama largita MATERNA cuprinde urmatoarele servicii si produse:

În segmentul managementului serviciilor IT, linia de produse IBM este complementara portofoliului MATERNA existent. Actualele produse software de la IBM permit alinierea serviciilor de suport conform standardelor ITIL (IT Infrastructure Library). MATERNA a implementat cu succes timp de mai multi ani proiecte de management al serviciilor IT, ceea ce i-a permis sa devina una dintre companiile de top din Europa în acest segment, oferind o gama completa de servicii în domeniile analizei, consultantei si implementarii de procese si platforme de management al serviciilor IT pentru companii si clienti din administratia publica.

În calitate de furnizor de solutii internet, MATERNA planifica, proiecteaza si implementeaza solutii de management personalizate pentru portaluri si continut. Compania ofera suport în procesul de selectare a celor mai potrivite componente software, proiecteaza arhitectura dorita si implementeaza noua solutie conform cerintelor individuale. MATERNA doreste sa implementeze din ce în ce mai multe proiecte în acest segment, cu ajutorul software-ului pentru e-commerce si portaluri de la IBM.

MATERNA este un partener recunoscut al autoritatilor publice si al agentiilor guvernamentale occidentale, beneficiind de o pozitie de autoritate pe aceasta piata. MATERNA doreste sa conlucreze cu IBM pe viitor si pentru implementarea aplicatiilor specializate pentru administratiile publice. MATERNA considera de asemenea ca exista o piata comuna potentiala pentru proiecte internationale în sectorul guvernamental.

MATERNA Information & Communications

Companie lider in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, MATERNA are peste 1,200 de angajati în Europa, realizând o cifra de afaceri de 150 milioane de euro in 2006. Printre clientii sai se numara companii mari si mijlocii, precum si numeroase administratii publice. MATERNA implementeaza solutii IT complete pentru optimizarea proceselor din companiile private si administratia publica. Acestea includ managementul serviciilor IT, al serviciilor pentru clienti, al serviciilor guvernamentale si al solutiilor Internet. Pachetul de servicii consta în module pentru consultanta în privinta proceselor si a tehnologiei, proiectarii conceptuale, implementarii si trainingului. În Europa de Est compania are filiale în Bulgaria, Republica Ceha, Romania, Slovacia si Slovenia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb