MaxCAD donează mediului academic clujean software în valoare de 130.000 de euro

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 mai 2007

Studenţii şi profesorii din Cluj vor putea utiliza gratuit programele software Advanced Road Design, Canalis şi Hydra, soluţii specializate pentru proiectarea drumurilor, sistemelor de canalizare şi distribuţie de apă

MaxCAD, reseller autorizat Autodesk şi distribuitor naţional al produselor CadApps şi StudioArs, a participat în perioada 9-10 mai la "Zilele Academice Clujene". Susţinător fidel al acestui eveniment academic şi fost sponsor, MaxCAD a donat anul acesta aplicaţii software în valoare comercială de 130.000 de euro reprezentând licenţe versiune de reţea ale aplicaţiilor Advanced Road Design, Canalis şi Hydra.

Programele software Canalis şi Hydra sunt dedicate proiectării de reţele de canalizare şi distribuţie de apă, fiind distribuite la noi în ţară de peste 5 ani. Acestea vin să completeze platformele de proiectare CAD pentru domeniul infrastructurii produse de firma Autodesk, respectiv AutoCAD şi Civil 3D. Advanced Road Design este distribuit în România de doi ani de firma MaxCAD, fiind un produs cu un succes mare pe piaţa românească de proiectare de drumuri. În cadrul evenimentului, Dl. Bogdan Stan, Technical Suport, MaxCAD, a susţinut pentru studenţii clujeni o prezentare detaliată a aplicaţiei Advanced Road Design.

"Studenţii vor avea de acum avantajul de a învăţa încă de pe băncile şcolii unele dintre cele mai utile aplicaţii de pe piaţă în proiectarea infrastructurii. Astfel, ei pot avea un loc de muncă mai bun, iar planurile lor de viitor se pot extinde peste graniţele ţării noastre. Pe de altă parte, infrastructura României va avea proiecte imense în anii care vin, iar studenţii sunt forţa care poate contribui la evoluţia infrastructurii. MaxCAD are încredere în noua generaţie de proiectanţi în infrastructură şi le pune la dispoziţie software performant" a declarat Dl. Florin Balcu, Director General, MaxCAD.

După programe de donaţii derulate de-a lungul timpului, anul acesta Autodesk desfăşoară programul "Design FEST" prin care studenţii şi profesorii universitari din domeniu pot beneficia în mod gratuit de apartenenţa la comunitatea Design FEST 2007. Unul dintre avantajele acestui program este faptul că membrii comunităţii pot descărca gratuit software Autodesk cu utilizare pe o perioadă de doi ani. Pe lângă software gratuit, înregistrarea în această comunitate aduce studenţilor mult mai multe beneficii: forumuri de discuţii de profil, aplicaţii de job-uri, diferite proiecte, posibilitatea împărtăşirii de experienţe de lucru, interactivitatea cu specialiştii Autodesk, etc. Toate acestea prin înregistrarea la www.students.autodesk.com

MaxCAD. Reseller Autorizat Autodesk în România, Distribuitor European al soluţiei software Advanced Road Design şi unic distribuitor în România al aplicaţiilor Canalis şi Hydra. Certificată ISO9001:2000 de către Germanischer Lloyd Europa de Sud-Est, compania MaxCAD oferă clienţilor săi consultanţă tehnică, instruire şi servicii de implementare software.

StudioArs Croaţia este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de software ce rulează peste programele Autodesk. Cele mai importante aplicaţii dezvoltate de companie sunt Canalis, soluţie software dedicată proiectării sistemelor de canalizare, Hydra, program specializat pentru proiectarea sistemelor de distribuire a apelor şi Urban, aplicaţie pentru proiectare cadastrală.

CaddAps Australia este unicul Distribuitor Autorizat al aplicaţiei Autodesk Civil 3D în Australia şi Noua Zeelandă. De asemenea, conlucrează cu firma Bloomfield Computing în vederea distribuţiei pe plan global a aplicaţiei specializate Advanced Road Design (ARD). Aplicaţia software Advanced Road Design proiectează rapid şi eficient intersecţii, intersecţii complexe cu sens giratoriu, străzi, intrări; realizează proiecte de reconstrucţie şi reabilitare de drumuri. Advanced Road Design este un software deja recunoscut în România şi în Europa datorită facilităţilor oferite, dar şi distribuitorului său european, firma MaxCAD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb