Maxigel inaugurează un showroom în Otopeni, după o investiţie de 2,5 milioane euro

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 31 mai 2007

Maxigel inaugurează astăzi, în Otopeni, cel mai mare show­room de utilaje alimentare din Europa de Est, în urma unei investiţii de 2,5 milioane euro, realizarea lucrărilor de execuţie des­făşurându-se pe parcursul unui an şi jumătate. "Rezultat al unei investiţii de 2,5 milioane de euro, showroomul este unic în Europa de Est, fiind totodată cel mai mare şi mai modern din România, cu o suprafaţă de 2.500 metri pătraţi. Construcţia a presupus un proiect de anvergură, realizarea lucrărilor de execuţie desfăşurându-se pe parcursul unui an şi jumătate", a declarat directorul general al companiei Maxigel, Dr. Ing. Gabriela Florescu.

Compania Maxigel estimează o cifră de afaceri de 16,5 milioane de euro, anul acesta. În 2006, compania a avut vânzări de 12 milioane de euro, înregistrând o creştere de 43% faţă de anul 2005. Potrivit directorului de dezvoltare al companiei Maxigel, Andrei Sava "compania va inaugura pe 1 iulie o nouă filială la Sibiu, aceas­ta alăturându-se celorlalte şapte ce formează în prezent reţeaua proprie de distribuţie".

Compania Maxigel care activează în domeniul utilajelor şi echipamentelor alimentare prezintă în cadrul showroomului branduri premium ale celor mai importanţi producători de utilaje şi echipamente alimentare din Europa.

Maxigel este o companie 100% românească, fondată în 1994 de doi profesori universitari, Dr. Ing. Gabriela Florescu şi Ilie Stefan, are ca obiect de activitate importul, comercializarea şi prestarea de servicii privind utilajele alimentare.

Compania dispune de o reţea de distribuţie prin showroomuri proprii la nivel naţional, asigurând dotări complete pentru sectoa­re de activitate distincte: HoReCa, retail, panificaţie. Activitatea firmei include servicii de proiectare, montaj şi instalare, consultanţă tehnologică şi de şantier, instruirea profesională a utilizatorilor de echipamente, garanţie şi postgaranţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb