McDonald's lansează o nouă campanie de recrutare

M.D.
Companii / 11 iunie 2018

McDonald's lansează o nouă campanie de recrutare

Compania Premier Restaurants are un plan ambiţios de dezvoltare a lanţului de restaurante în ţara noastră. Astfel, în perioada următoare, 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel naţional pentru poziţiile de lucrător în restaurant (Crew Member), Hostess, Guest Experience Leder şi Manager Trainee, informează comun icatul de presă remis redacţiei. Cu această ocazie compania dă startul unei noi campanii de comunicare pentru recrutare sub sloganul "Mi se potriveşte" prin care aduce în atenţie, cu ajutorul angajaţiilor ca eroi ai campaniei, beneficiile pe care compania le oferă: flexibilitate, posibilităţi clar stabilite de promovare şi dezoltare, o echipă unită, training, bonusuri, burse şi o carieră, se mai arată în comunicat.

Irina Panaite, director resurse umane, Premier Restaurants România, a declarat: "Ascultăm oamenii din echipă şi încercăm să le înţelegem cât mai bine nevoile. Ascultăm ce ne spun şi cei care vin să se angajeze la noi. De-a lungul timpului, am aflat nenumărate motive pentru care jobul la McDonald's e potrivit şi pentru studenţi şi pentru oameni care caută să evolueze în carieră, şi pentru seniori, dar şi pentru oameni care caută stabilitate şi recompense pe măsura efortului depus. Am decis să fim mai clari în a transmite beneficiile de a lucra la McDonald's, dincolo de prejudecăţi sau de legende - prezentăm jobul aşa cum e el, din gura celor care îl fac azi. Am decis să nu spunem poveşti în noua campanie de recrutare, ci să dăm cuvântul oamenilor din echipă cu poveşti reale. Ei sunt adevăraţii eroi".

Salariul de intrare la McDonald's este de 3.250 lei brut, ce include numeroase beneficii şi bonusuri individuale şi de echipă pentru toţi angajaţii, acordate pentru implicare şi performanţă. Aflat în top 10 angajatori privaţi, McDonald's încurajează performanţa şi motivarea angajaţilor. Astfel, în ultimul an (1 iunie 2017 - 31 mai 2018), în jur de 550 de angajaţi au fost promovaţi în poziţii superioare.

"Angajaţii sunt clienţii interni ai McDonald's", afirmă Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România. "Iar comunicarea cu angajaţii este extrem de importantă pentru noi, având în vedere că, pentru dezvoltarea companiei, ei sunt principala sursă de energie. Foarte mulţi dintre clienţii noştri se întorc la McDonald's pentru că au avut o experienţă foarte bună cu lucrătorii din restaurant, pentru că barista de la McCafe le pregăteşte cafeaua exact aşa cum îşi doresc, sau pentru că îşi pot lăsa copiii pe mâini bune la Clubul de Vacanţă de care sunt responsabile hostessele de la McDonald's. Aceasta este o confirmare a faptului că angajaţii noştri îşi fac treaba extraordinar, pentru că simt că li se potriveşte activitatea de la McDonald's", încheie Daniel Boaje.

Programele de recrutare ale McDonald's în România sunt active pe tot parcursul anului, cu zeci de interviuri organizate în fiecare zi în cele 72 de restaurante din ţară. Oricine este interesat de locurile de muncă deschise poate vizita restaurantul preferat, poate urmări prezenţa echipei de resurse umane la cele importante târguri de carieră sau poate vizita site-ul oficial. De asemenea, CV-urile pot fi lăsate în restaurantele McDonald's sau cei interesaţi au posibilitatea de a aplica folosind formularul online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb