MCSI a lansat apelul de proiecte pentru operaţiunea 3.2.1.,suma totală alocată fiind de 142 mil. lei

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 31 august 2009

MCSI a anunţat, vineri, lansarea apelului de proiecte pentru operaţiunea 3.2.1 "Susţinerea implementării de soluţii de e-guvernare şi asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar", suma totală alocată fiind de 142 mil. lei, din care circa 116 mil. lei FEDR şi 26 mil. lei de la stat.

"Înregistrarea proiectelor se va realiza on-line în mod continuu, începând cu data de 9 septembrie 2009 ora 9.00. Termenul-limită de înregistrare a proiectelor este 26 octombrie 2009, ora 16.30. (...) În termen de maximum 5 zile lucrătoare după înregistrarea on-line, solicitanţii trebuie să depună dosarul la sediul MCSI cu respectarea detaliilor cuprinse în ghidul solicitantului", se arată în comunicatul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Comerciale (MCSI).

Operaţiunea 3.2.1 "Susţinerea implementării de soluţii de e-guvernare şi asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar" face parte din cadrul Domeniului Major de Intervenţie 2 "Dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice electronice", Axa III "Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public".

Obiectivul acestei operaţiuni este de a pune la dispoziţie serviciile administrative prin mijloace electronice, respectiv de a crea beneficii atât pentru utilizatori (cetăţeni şi mediul de afaceri), cât şi pentru administraţia publică.

Potrivit MCSI, suma totală alocată acestui apel de proiecte este de 142 milioane lei, din care aproximativ 116 milioane lei FEDR şi 26 milioane lei de la bugetul de stat. Suma maximă cu care poate fi finanţat un proiect ajunge la 21.500.000 lei la nivel naţional şi respectiv 5.500.000 lei la nivel local. Rata de cofinanţare este de 100% pentru ordonatorii de credite finanţaţi integral de la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, bugetul asigurărilor pentru şomaj, după caz, şi 98% pentru celelalte categorii de solicitanţi eligibili.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb