MCTI anunţă prelungirea duratei apelului de proiecte pentru domeniul Major de Intervenţie 2 "Dezvoltarea şi Creşterea Eficienţei Serviciilor Publice Electronice Moderne"

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 2 decembrie 2008

Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei anunţă prelungirea duratei înregistrării proiectelor pentru operaţiunile din Domeniul Major de Intervenţie 2 "Dezvoltarea şi Creşterea Eficienţei Serviciilor Publice Electronice Moderne", Axa Prioritară III a Programului Operaţional Sectorial; Creşterea Competitivităţii Economice", după cum urmează:

Operaţiunea 2 "Implementarea de sisteme TIC în scopul creşterii interoperabilităţii sistemelor informatice" - depunerea proiectelor se prelungeşte în data de 22.01.2009, ora 16:30.

Operaţiunea 3 "Susţinerea implementării de aplicaţii de E-Learning" - depunerea proiectelor se prelungeşte în data de 15.12.2008, ora 16:30.

Operaţiunea 4 "Susţinerea implementării de soluţii de e-sănătate şi asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar", proiecte la nivel local - depunerea proiectelor se prelungeşte până în data de 22.01.2009, ora 16:30.

Totodată s-a aplicat un corrigendum ghidurilor solicitantului pentru fiecare din operaţiunile domeniului 2 precum şi pentru domeniul 3, acesta putând fi accesat pe site-ul ministerului www.mcti.ro la secţiunea "Ghidul Solicitantului" / "Ghiduri finale".

Înregistrarea proiectelor se va putea face on-line în mod continuu, la adresa http://fonduri.mcti.ro la data specificată anterior pentru fiecare operaţiune, urmând ca în termen de 5 zile lucrătoare de la înregistrarea on-line, proiectul să fie depus la registratura MCTI, din B-dul Libertăţii Nr.14, Sector 5, Bucureşti.

Pentru eventualele întrebări sau nelămuriri cu privire la fondurile structurale în domeniul IT&C, reprezentanţii Organismului Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale vă stau la dispoziţie la telefon 021.311.41.55 sau e-mail fonduri@mcti.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb