MECRMA organizează TIMM 2016, cel mai mare eveniment din România dedicat IMM-urilor

Luciana Bănică
Companii #Construcţii / 19 octombrie 2016

Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri organizează Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii-TIMM 2016, cel mai mare eveniment din România dedicat IMM-urilor, la care vor participa cel puţin 450 de companii, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

TIMM 2016 va avea loc în perioada 18-20 noiembrie, la Romaero Băneasa din Bucureşti. Conform sursei citate, companiile care îşi doresc să participe la târg trebuie să se înscrie pe site-ul www.aippimm.ro, la linkul http://programe2016.aippimm.ro/inscriereTarg/.

Aplicaţia "Programul pentru organizarea Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii- TIMM 2016" a fost lansată astăzi, la ora 10.00 şi este deschisă pană la data de 15 noiembrie.

"Ne dorim ca prin acest târg să punem în lumină IMM-urile, fie că vorbim despre antreprenori români sau investiţii străine. Vorbim despre aproximativ 655.000 de IMM-uri, care reprezintă baza economiei româneşti, ele angajând 2,6 milioane de oameni şi reprezentând în jur de 99,72% din numărul jucătorilor înregistraţi în România care şi-au declarat indicatorii financiari pe anul 2015. La eveniment vor participa cel puţin 450 de companii mici şi mijlocii şi sperăm ca acest târg să se transforme într-un adevărat festival dedicat lor", a declarat Claudiu Vrînceanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii-TIMM 2016 va cuprinde conferinţe, workshop-uri, dar şi o expoziţie pe secţiuni dedicate promovării produselor şi serviciilor realizate de către întreprinderile mici şi mijlocii româneşti; promovării debutanţilor în afaceri; promovării IT, inventică şi creaţie ştiinţifică; promovării educaţiei antreprenoriale; instituţiilor şi companiilor care furnizează produse şi servicii pentru IMM, promovării produselor şi serviciilor realizate de către alte persoane juridice de drept public sau privat pentru întreprinderile mici şi mijlocii din România, se arată în comunicat.

"Participarea expozanţilor la târg este gratuită, iar MECRMA va suporta cheltuielile de transport şi cazare ale acestora", transmite sursa citată.

În cadrul târgului, beneficiarii îşi vor putea prezenta şi vinde produsele şi, totodată, vor putea întâlni parteneri de business sau reprezentanţi instituţionali şi vor avea ocazia să participe la conferinţele şi workshop urile organizate de minister.

Bugetul alocat acestui proiect este de trei milioane de lei.

Conform datelor ONRC, la data de 31 decembrie 2015, în România erau înregistrate 993.804 de persoane juridice. Dintre cele 993.804 de companii înregistrate, şi-au depus situaţia financiara pe anul precedent 657.260 de persoane juridice. Dintre cele 657.260 de persoane juridice care şi-au depus indicatorii financiari pe anul 2015, un număr de 655.390 sunt IMM-uri (persoane juridice cu cifra de afaceri sub 50 de milioane de euro şi mai puţin de 250 de angajaţi). Astfel, IMM-urile reprezintă aproximativ 99,72% din numărul persoanelor juridice înregistrate în România care şi-au declarat indicatorii financiari pe 2016. IMM-urile au avut anul trecut o cifră de afaceri totală de 611.797.125.294 lei şi un profit net de 47.915.789.336 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb