Medialine îşi mută birourile la One Cotroceni Park

F.D.
Piaţa de Capital / 18 octombrie 2023

Medialine îşi mută birourile la One Cotroceni Park

One United Properties, investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din România, anunţă încheierea unui contract de închiriere pentru relocarea companiei Medialine în cadrul dezvoltării One Cotroceni Park. Contractul a fost încheiat pentru o perioadă de 8 ani. Noul sediu al firmei Medialine, furnizor de soluţii de infrastructură IT adaptate la nevoile diverse ale businessurilor, reflectă angajamentul Medialine de a oferi angajaţilor săi un mediu de lucru plăcut şi modern, în acord cu principiile de sustenabilitate, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, mutarea la One Cotroceni Park face parte din eforturile continue ale Medialine de a oferi angajaţilor săi un spaţiu de lucru modern şi dotat cu cele mai noi tehnologii, special conceput pentru a stimula colaborarea şi productivitatea. Noua locaţie a fost gândită cu atenţie şi este echipată cu tehnologii de ultimă oră pentru a satisface atât nevoile de colaborare în echipă, cât şi pe cele de lucru individual.

"Dezvoltările noastre de birouri promovează un sentiment de comunitate în care oamenii nu doar colaborează, dar au şi acces convenabil la numeroase servicii. Angajamentul nostru constă în oferirea de spaţii de lucru contemporane, care pun un accent mare pe bunăstarea angajaţilor, integrează elemente de sustenabilitate şi utilizează cele mai avansate tehnologii din industrie. Medialine este o companie de tehnologie cu un potenţial mare de creştere şi una dintre companiile care au înţeles că este esenţial să adaptăm spaţiul de lucru la noile nevoi ale angajaţilor. Suntem încântaţi să spunem bun-venit echipei Medialine la One Cotroceni Park", a declarat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

"Alegerea noului sediu la One Cotroceni Park este o decizie strategică îndrăzneaţă. Ne propunem să transformăm acest spaţiu într-un centru al inovaţiei şi colaborării, unde fiecare angajat Medialine va găsi inspiraţia necesară pentru a crea soluţii IT de excepţie. One Cotroceni Park oferă nu doar un sediu, ci un ecosistem de sustenabilitate, tehnologie de vârf şi o atmosferă care încurajează excelenţa. Suntem mândri să facem parte din această comunitate dinamică", a declarat Arthur Iridon, Managing Director, Medialine România.

La noul sediu de la One Cotroceni Park, echipa Medialine beneficiază de spaţii de lucru moderne, confortabile şi bine luminate, echipate cu sisteme eficiente de încălzire şi ventilaţie, prioritizând sănătatea şi bunăstarea celor care lucrează în clădire. .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb