Medical Nord Provita şi spitalul Wiener Privatklinik încheie un parteneriat strategic pentru sănătatea pacienţilor români

F.D.
Companii / 22 noiembrie 2023

Medical Nord Provita şi spitalul Wiener Privatklinik încheie un parteneriat strategic pentru sănătatea pacienţilor români

Spitalul Wiener Privatklinik din Austria a demarat un parteneriat strategic împreună cu Grupul Medical Nord (fostul Provita) pentru sănătatea pacienţilor din România. Cele două instituţii medicale îşi unesc know-how-ul şi expertiza echipelor de specialişti pentru a furniza pacienţilor acces uşor şi rapid la soluţii medicale complete (diagnostic, tratament şi îngrijire post-tratament) la cele mai înalte standarde, conform unui comunicat de presă al instituţiei.

Potrivit sursei citate, parteneriatul încheiat între spitalul Wiener Privatklinik şi Grupul Nord aduce pacienţilor din România o serie de facilităţi, menite să crească nivelul de calitate al îngrijirilor medicale şi să simplifice întregul parcurs medical.

Pacienţii au la dispoziţie serviciile unui case manager, un specialist în gestionarea cazurilor medicale, care îi va ajuta să identifice şi să acceseze cu uşurinţă soluţiile medicale necesare şi specialiştii potriviţi, fie în România sau la Viena.

"Suntem încântaţi să iniţiem această colaborare cu Grupul Nord şi echipa condusă de Ovidiu Palea. Am găsit aici o echipă cu o energie care se aliniază perfect cu valorile noastre: profesionalism, dedicare şi angajament faţă de pacienţi. Acest parteneriat reprezintă un pas important pe care îl facem pentru a ne consolida serviciile de suport oferite în România. Ne-am propus să aducem expertiza celor mai buni specialişti mai aproape de pacienţi, într-un efort de a le răspunde cât mai eficient nevoilor medicale", a declarat Thomas Peter Ebm, Managing Director, Wiener Privatklinik.

Cei care doresc o a doua opinie medicală privind diagnosticul primit sau planul de tratament pot obţine consultaţii (online sau în persoană) cu experţi reputaţi la nivel internaţional în specialităţile lor, colaboratori ai spitalului Wiener Privatklinik. Anul acesta, 18 medici afiliaţi Wiener Privatklinik au fost clasaţi în top 2% oameni de ştiinţă ai lumii de către Universitatea Stanford.

De asemenea, pacienţii români care necesită tratamente indisponibile în ţară pentru afecţiunile lor, au posibilitatea de a accesa cele mai moderne şi eficiente soluţii medicale, în cel mai scurt timp posibil, la spitalul din Viena. Un exemplu sunt terapiile de ultimă generaţie pentru afecţiunile oncologice, cum ar fi imunoterapia şi terapiile personalizate ţintite. Aceste tratamente sunt disponibile în cadrul WPK Central European Academy Cancer Center, cel mai modern centru oncologic din Europa Centrală şi de Est.

După externare, pacienţii pot efectua monitorizările post-tratament în Romania, beneficiind de îngrijiri mai aproape de casă, asigurate de echipa spitalului Nord în colaborare la distanţă cu specialiştii de la WPK.

"Expertiza, inovaţia şi tradiţia medicală ale spitalului WPK au servit ca repere în definirea protocoalelor noastre medicale. Aşadar, acest parteneriat nu numai că ne ridică standardele, ci şi subliniază angajamentul nostru de a furniza îngrijiri medicale de cea mai înaltă calitate. Colaborarea internaţională oferă pacienţilor avantajul de a accesa tratamente moderne şi expertiza specialiştilor din străinătate, atunci când este necesar, şi totodată de a primi îngrijiri continue post-tratament, mai aproape de casă. Ne bucurăm să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri cu acest sistem integrat de servicii medicale, alături de echipa de la WPK, astfel încât să avem grijă de sănătatea lor în cel mai eficient mod posibil", a declarat dr. Ovidiu Palea, fondatorul Grupului Nord.

Wiener Privatklinik înregistrează anual peste 12.000 de internări, iar circa 40% dintre acestea sunt pentru pacienţi internaţionali din peste 20 de ţări, în special din Europa Centrală şi de Est. România este ţara din care provin cei mai mulţi pacienţi internaţionali, pacienţii români reprezentând 30% din totalul acestora.

Mai mult de jumătate dintre aceştia se adresează spitalului pentru tratamentele oncologice. Pe locul următor se află intervenţiile chirurgicale complexe, în specialităţile ortopedie-traumatologie, chirurgie generală, chirurgie reconstructivă şi a nervilor periferici, dar şi chirurgie pediatrică. Printre serviciile medicale solicitate se mai numără consultaţiile de second opinion şi pachetele personalizate de check-up medical.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb