MedLife deschide prima clinică de mari dimensiuni din Târgu Mureş

F.D.
Companii / 7 iunie 2022

MedLife deschide prima clinică de mari dimensiuni din Târgu Mureş

MedLife a anunţat astăzi inaugurarea primei clinici medicale de mari dimensiuni din Târgu Mureş, în urma unei investiţii de 2 milioane euro, potrivit News.ro.

Noua unitate multidisciplinară are 16 specialităţi medicale şi chirurgicale pentru consultaţii, investigaţii şi intervenţii chirurgicale minore.

Cea mai nouă hyperclinică MedLife se întinde pe o suprafaţă de 1.000 de mp.

"MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, reconfirmă planurile de extindere teritorială prin inuaugurarea primei clinici medicale de mari dimensiuni din Târgu Mureş. Noua unitate multidisciplinară pune la dispoziţia pacienţilor din centrul şi nordul ţării 16 specialităţi medicale şi chirurgicale pentru consultaţii, investigaţii şi intervenţii chirurgicale minore, asigurând un circuit integrat de investigare, diagnosticare şi tratament. Hyperclinica MedLife Târgu Mureş se întinde pe o suprafaţă de 1.000 de mp şi cuprinde 12 cabinete medicale, o unitate de recoltare, un departament de imagistică utilat cu RMN şi alte echipamente medicale, o sală de mici intervenţii chirurgicale şi o sală de investigaţii", anunţă reprezentanţii MedLife.

Investiţia pentru deschiderea acestei unităţi se ridică la 2 milioane euro.

"Continuăm consolidarea reţelei MedLife în oraşele medii şi mari şi ne bucurăm că putem oferi locuitorilor din centrul şi nordul ţării acces facil la servicii medicale integrate, la standarde europene, în noua Hyperclincă din Târgu Mureş. În acest moment, ne mândrim cu cea mai extinsă reţea de clinici şi centre medicale proprii din ţară, MedLife fiind prezentă în peste 25 de oraşe, iar obiectivul nostru este să continuăm sistematic acest proces de consolidare. De altfel, în prezent, orice pacient poate ajunge într-o unitate MedLife în aproximativ o oră de mers cu maşina, indiferent de zona în care se află, ceea ce reprezintă un avantaj extrem de important în facilitatea accesului la servicii medicale de calitate", a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO MedLife Group.

Clinica dispune de un RMN şi de 6 ecografe moderne pentru investigaţii de tip ecografie de cord, abdomen, pelvis, tiroidă, testicul, părţi moi, mamară şi axilară, vasculară Doppler şi de aparat locomotor.

De asemenea, cea mai nouă hyperclinică MedLife este prevăzută şi cu un cabinet de explorări funcţionale, în cadrul căruia pacienţii pot beneficia de investigaţii precum EKG, spirometrie, test de efort, montare holtere EKG sau holtere pentru tensiunea arterială.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb