Mega Mall- primul centru comercial din România certificat internaţional pentru măsurile de siguranţă sanitară

G.U.
Comunicate de presă / 10 iunie 2020

Mega Mall- primul centru comercial din România certificat internaţional pentru măsurile de siguranţă sanitară

Mega Mall devine primul centru comercial din România care primeşte Certificatul de Conformitate COVID-19. Obţinerea acestei acreditări este dovada că mall-ul funcţionează în conformitate cu standardele sanitare internaţionale şi le oferă clienţilor o experienţă de shopping în siguranţă. Experţii Safe Shopping Centers (SSC), companie suedeză independentă care acreditează siguranţa centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenţie, conform unui comunicat de presă.

Mega Mall Bucureşti este pregătit să îşi primească vizitatorii în orice moment şi să redeschidă spaţiile comerciale a căror activitate autorităţile consideră că poate fi reluată. Încă din luna martie a fost implementat un set de măsuri suplimentare pentru protecţia angajaţilor şi a clienţilor. În prezent, s-a finalizat un plan complex pentru siguranţa vizitatorilor ce are in vedere reluarea activităţii mall-ului în totalitate.

Acest plan are ca obiectiv principal prevenirea răspândirii Covid-19 şi este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanţării sociale de minimum 2 metri şi asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial.

Potrivit comunicatului, printre măsurile implementate menţionăm: instalarea de totemuri cu dezinfectant pentru mâini, acţionat pe baza unui mecanism automat, cu senzor pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire şi în zonele aglomerate, aerisirea periodică a mall-ului, în mod natural, controlul traficului şi al fluxurilor prin culoare de delimitare în zonele unde se creează aglomeraţie şi benzi de igienizare nanoseptice pentru zonele frecvent atinse. Purtarea măştii de protecţie de către toţi angajaţii şi clienţii este obligatorie, şi s-au implementat măsuri pentru verificarea temperaturii de către personal avizat la fiecare intrare in mall. Pentru a preveni crearea aglomeraţiilor în centrul comercial, va fi asigurată distanţarea socială de minimum 2 metri pentru un shopping responsabil şi în siguranţă. Nu în ultimul rând, în zona de food court, mesele şi scaunele au fost reaşezate astfel încât la o masă vor putea lua loc maximum 4 persoane. Designul Mega Mall se bazează pe spaţii generoase şi deschise, care permit natural distanţarea socială de cel puţin 2 metri între clienţi şi asigură cel puţin 4 metri pătraţi pentru fiecare persoană din mall.

Reprezentanţii Safe Shopping Centers, declară: "Suntem încântaţi să lucrăm alături de Mega Mall pentru a duce la bun sfârşit această misiune importantă. Mall-ul, parte a grupului NEPI Rockcastle, devine astfel lider al industriei de retail, depăşind cerinţele legale şi stabilind standardul pentru proprietarii responsabili şi pentru operatorii centrelor comerciale"

Pentru realizarea acestei acreditări, experţii în managementul riscului au realizat un audit complex, şi pentru examinarea măsurilor de siguranţă au vizitat centrul comercial prin intermediul unui tur virtual transmis în timp real.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Deci Mega-Mall e primul mall care se inchina oficial la religia virusului..

    Tampit sa fie cine o mai calca in barlogul FIAREI.

    Mega-Mall ar trebui sa afle ca trebuie sa puna accentul pe clienti nu pe masurile oficiale care tin de religia virusului.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb