MEIDAN BUTNARU, MESHEK WINGS: "Aşteptăm un sprijin mai mare al autorităţilor române pentru incoming"

A.T.
Ziarul BURSA #Companii / 16 ianuarie 2020

Meidan Butnaru, directorul comercial al Meshek Wing: "Din acest an o să ne axăm, cu puterea noastră de negociere şi de promovare, pe partea de incoming pentru România, şi pe alte pieţe, precum Spania şi Polonia. În plus, dorim să aducem turişti străini în România şi din alte ţări pe care le vom anunţa la momentul potrivit".

Meidan Butnaru, directorul comercial al Meshek Wing: "Din acest an o să ne axăm, cu puterea noastră de negociere şi de promovare, pe partea de incoming pentru România, şi pe alte pieţe, precum Spania şi Polonia. În plus, dorim să aducem turişti străini în România şi din alte ţări pe care le vom anunţa la momentul potrivit".

Turoperatorul israelian, Meshek Wings, are în plan să aducă turişti şi din alte ţări în România

Meshek Wings, unul dintre cei mai importanţi turoperatori din Israel, aşteaptă sprijin mai puternic al autorităţilor din ţara noastră pentru incoming, mai ales că are în plan ca pe lângă turiştii din Israel pe care îi aduce anual în ţara noastră, să aducă şi din ale ţări.

Meidan Butnaru, directorul comercial al Meshek Wings, a preciza : "Din acest an o să ne axăm, cu puterea noas­tră de negociere şi de promovare, pe partea de incoming pentru România, şi pe alte pieţe, precum Spania şi Polonia. În plus, dorim să aducem turişti străini în România şi din alte ţări pe care le vom anunţa la momentul potrivit. Pe de altă parte, ne aşteptăm la sprijinul mai puternic al autorităţilor pentru ceea ce înseamnă incoming, pe care îl consider - şi nu este doar părerea mea - unul dintre motoarele importante ale României în ceea ce priveşte economia. Nu dorim neapărat sprijin financiar, ci sprijin în domeniul legis­laţiei şi al promovării, lucruri care trebuie făcute ca să putem creşte volumul de turişti, aşa cum am făcut-o de pe piaţa israeliană, şi de pe alte pieţe".

Domnia sa a precizat că turiştii israelieni veniţi prin Meshek Wings au lăsat în ţara noastră în jur de 180 de milioane de dolari, bani rămaşi integral în ţară şi care susţin economia naţională şi reprezintă export de servicii.

"Turistul israelian mai cheltuie, în medie, încă circa 300 de dolari, pe lângă pachetul turistic care include cazare şi transport cu avionul, care se ridică, în medie, la 600 de dolari. Dacă facem un calcul, turiştii aduşi de mine prin Meshek Wings au cheltuit, de-a lungul timpului, în România, punând un preţ mediu de 900 de dolari per turist inclusiv toate cheltuielile extra-pachet turistic, peste 180 de milioane de dolari", a explicat Meidan Butnaru.

Anul acesta, turoperatorul va începe zborurile către Litoral din 25 iunie, cu 1-2 săptămâni mai devreme decât în anii precedenţi, când cursele Tel Aviv - Constanţa debutau în preajma zilei de 5 iulie şi se încheiau la sfârşitul lunii august. Acum, ultimul zbor va fi pe 1 septembrie, iar cursele vor avea loc în fiecare marţi şi joi.

Meshek Wings, care a lansat primele curse charter către ţara noastră în 2013, a crescut foarte mult traficul către România comparativ cu alţi ani, în 2019 aducând 40.000 de turişti, iar în acest an estimarea fiind de 45.000 de turişti.

Anul trecut, Meshek Wings a organizat, la Poiana Braşov, un eveniment al unei firme furnizoare de electricitate din Israel, cu 600 de participanţi, iar în acest an este în negocieri avansate cu companii care vor aduce grupuri mari, de peste 800 de persoane.

"Acum doi ani am adus, din Israel, un grup de 900 de persoane, la un eveniment organizat la hotelul InterContinental din Bucureşti. Grupurile mari venite la reuniuni ale companiilor, pe lângă partea de MICE şi de turism de afaceri, reprezintă şi un potenţial mare de promovare a României. O parte dintre aceştia descoperă potenţialul turistic al României şi vor reveni ca turişti de leisure. La ora actuală, deci în sezonul de iarnă, merg foarte bine circuitele dedicate familiilor dar şi circuitele pentru persoane care îşi caută mâncare specială", susţine Meidan Butnaru.

Meshek Wings a înregistrat o creştere semnificativă a turiştilor din Israel pentru sezonul de iarnă, mai precis pentru perioada decembrie - ianuarie. În acest interval, turiştii au preferat destinaţiile Bucureşti şi Valea Prahovei, cu Sinaia şi Predeal. Pe de altă parte, potrivit companiei, vânzările pentru Litoralul românesc au început în acest an, în premieră pentru piaţa israeliană, în luna decembrie. Pe partea de evenimente şi congrese, delegaţiile din Israel preferă Poiana Braşov şi Bucureşti, datorită capacităţii mari de cazare.

Pentru sezonul 2020, turiştii israelieni aleg, în continuare, Litoralul românesc, în special în staţiunile Mamaia şi Neptun, Valea Prahovei, unde pe lângă Sinaia şi Predeal, Bran a început să atragă din ce în ce mai mulţi turişti din această ţară.

Potrivit consultanţilor Meshek Wings, chiar dacă nu avem infrastructură foarte bine pusă la punct, trebuie să folosim avantajele turistice. Ţara noastră este o destinaţie foarte bună pentru familişti, din perspectiva turoperatorului. Oraşele mari şi staţiunile din preajma acestora oferă multe atracţii. Pe Litoral turiştii se pot bucura de telegondolă, Aqua Park, în Bucureşti există parcuri de distracţie gen Therme, Edenland, mall-uri, iar în staţiunile de munte Dino Parc, Parc Aventura, Zao Planet, Aquapark Paradisul Acvatic şi multe altele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb