Mercure Mediaş Binderbubi se alătură reţelei Accor din România

S.B.
Companii / 8 aprilie 2021

Mercure Mediaş Binderbubi se alătură reţelei Accor din România

Accor anunţă semnarea unui contract de management cu proprietarul Mercure Sighişoara Binderbubi Hotel & SPA pentru operarea hotelului din Mediaş şi deschide astfel al şaptelea hotel Mercure din România, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Hotelul îşi va întâmpina primii oaspeţi în mai 2021, după o renovare majoră.

Hotelul Mercure Mediaş Binderbubi Hotel & SPA va avea 46 de camere, 2 săli de şedinţe cu o capacitate de până la 150 de participanţi, un restaurant panoramic, un bar şi un centru spa cu piscină interioară încălzită.

"Este o mare satisfacţie pentru noi să adăugăm încă o destinaţie portofoliului Accor din România şi cu atât mai mult cu cat este al doilea hotel cu acelaşi proprietar. Aceasta este o dovadă a puterii reţelei de distribuţie cât şi a profesionalismului Accor. Mediaş şi împrejurimile sale au un potenţial turistic imens şi suntem nerăbdători să-i sporim vizibilitatea prin reţeaua noastră. Cu caracterul său autentic, Mercure este brandul ideal pentru a dezvălui farmecul specific al locurilor şi poveştile oamenilor." - afirmă Cătălina ROŞU - Director Dezvoltare pentru România, Bulgaria, Republica Moldova şi Republica Cehă.

"Prin extinderea parteneriatului nostru cu operatorul global în domeniul ospitalităţii Accor, ne reafirmăm încrederea în profesionalismul şi rezilienţa lor, în special în aceste vremuri dificile pentru industria hotelieră. Accor ne aduce atât know-how-ul, cât şi instrumentele operaţionale şi de marketing necesare pentru a spori performanţa unui hotel, precum şi pentru a creşte vizibilitatea locală şi internaţională al unei destinaţii. Împreună, ne propunem să plasăm oraşul nostru printre destinaţiile de călătorie preferate atât de turiştii locali, cât şi de cei internaţionali.", a declarat proprietarul companiei Daflog, Livia Calburean.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb