Metoda alternativă de plată Mokka este acum disponibilă şi pe platforma Shopify

S.B.
Companii / 6 martie 2023

Metoda alternativă de plată Mokka este acum disponibilă şi pe platforma Shopify

Metoda alternativă de plată Mokka BNPL este disponibilă şi pe platforma Shopify şi poate fi accesată de comercianţii din peste 175 de ţări care o folosesc.

Tehnologiile performante dezvoltate de Mokka permit magazinelor online prezente pe platforma globală Shopify să adauge foarte simplu Mokka în opţiunile de plată oferite clienţilor. "Practic, cu doar câteva clicuri, retailerii pot integra Mokka BNPL în magazinele lor online, oferindu-le clienţilor optiunea de a plăti în rate. Mokka poate fi folosită ca un instrument important de dezvoltare pentru retaileri şi, în acelaşi timp, aduce beneficii importante şi cumpărătorilor", spune Alexandru Balaci, CEO Mokka România.

Creşterea substanţială a valorii coşului mediu de cumpărături şi scăderea ratei de abandon a acestuia, la care se adaugă mărirea ratei de conversie sunt doar câteva dintre beneficiile pe care Mokka le aduce comercianţilor. Soluţie de creştere bazată pe tehnologii financiare de ultimă oră, Mokka funcţionează şi ca un instrument de marketing şi ajută partenerii să îşi promoveze serviciile sau produsele oferite prin plata în rate.

Cea mai vizibilă dintre metodele de plată BNPL din regiune, Mokka are ca particularităţi disponibilitatea pe toate canalele - magazine online, fizice, aplicaţii mobile - şi faptul că are unele dintre cele mai flexibile soluţii de plată. Clienţii pot opta în funcţie de interesele personale pentru cele mai avantajoase planuri de plată, de la 30 de zile la 24 de luni.

"Ne bucură încheierea acestui parteneriat cu una dintre cele mai importante platforme de e-commerce la nivel global. Investiţiile importante pe care le-am făcut în ultima vreme în dezvoltarea de tehnologii financiare performante se concretizează acum în instrumente pe care antreprenorii le pot folosi eficient pentru scalarea business-urilor lor. Ne-am dorit să găsim cele mai inspirate metode ca să maximizăm accesul antreprenorilor la instrumente de creştere şi să oferim clienţilor o experienţă de shopping cât mai plăcută. Avem în vedere permanent acest lucru atunci când lucrăm la diversificarea serviciilor şi la inovaţii marca Mokka", spune Marius Costin, CEO regional Mokka.

Prezentă în România încă din primăvara anului 2021, Mokka este liderul BNPL (Buy Now, Pay Later/Cumperi acum, plăteşti mai târziu) din România. Este un serviciu care permite clienţilor să se înregistreze printr-o procedură simplă, în doar câteva minute, în magazinele partenere sau prin intermediul aplicaţiei mobile. Accesul la finanţare este la fel de facil şi nebirocratic, pentru că nu e necesară completarea a zeci de formulare ca în cazul produselor financiare tradiţionale.

Mokka este în acest moment partener al unor platforme importante de e-commerce şi al unor retaileri de top, între care se numără CCC, Reserved, Cropp, Mohito, House şi Sinsay, F64, Lensa, MegaDepot, lanţul de service-uri Rădăcini, BMall, Humanic şi altele.

"Pentru viitor ne dorim extinderea bazei noastre de clienţi, în timp ce lucrăm la perfecţionarea soluţiilor Mokka. Suntem convinşi că în perioada imediat următoare ne vom surprinde în mod plăcut clienţii prin diversificarea serviciilor, lansarea de noi produse financiare şi inovaţii. Astfel, vom consolida poziţia de top pe care Mokka o deţine deja în regiune", mai spune Marius Costin, CEO regional Mokka

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb