Metropolitan Life anunţă o creştere de aproximativ 8% a primelor brute subscrise în anul 2023

A.F.
Companii / 3 aprilie

Metropolitan Life anunţă o creştere de aproximativ 8% a primelor brute subscrise în anul 2023

Metropolitan Life, unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa asigurărilor de viaţă din România, a înregistrat pe parcursul anului 2023 prime brute subscrise în valoare de 625.175.399 lei, având o creştere de 7,95% comparativ cu anul precedent - în 2022, valoarea primelor brute subscrise a fost de 579.144.409 lei, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Ne bucurăm să anunţăm încă un an de performanţă financiară pentru Metropolitan Life. Rezultatele înregistrate anul trecut confirmă consolidarea poziţiei noastre pe piaţa locală, ca partener de încredere pentru peste 4 milioane de români, de peste un sfert de secol. Echipa noastră a continuat să aibă abordarea strategică prin care oferim clienţilor servicii şi produse de protecţie financiară flexibile, adaptate nevoilor curente. În 2023 am demonstrat încă o dată angajamentul de a fi alături de clienţii noştri prin plata unor indemnizaţii consistente şi suntem mândri să vedem că protecţia financiară este din ce în ce mai mult o prioritate pentru români. În 2024, continuăm să inovăm şi să valorificăm oportunităţile de creştere durabilă, adaptându-ne constant la nevoile în permanentă schimbare ale clienţilor noştri.", a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

De asemenea, în ceea ce priveşte indemnizaţiile plătite în 2023, acestea au avut o valoare de 198.572.230 lei, cu 9,66% mai mult decât în anul 2022, atunci când valoarea indemnizaţiilor plătite s-a ridicat la 181.075.416 lei.

Nevoile şi preferinţele clienţilor rămân în centrul atenţiei Metropolitan Life şi în 2024, iar obiectivul companiei continuă să fie acela de a oferi soluţii personalizate de protecţie financiară, menţinând eficienţa operaţională şi simplificând interacţiunea cu serviciile sale. Metropolitan Life îşi propune să continue dezvoltarea şi diversificarea produselor sale şi optimizarea canalelor de distribuţie, asigurând astfel mai multă accesibilitate şi simplificare a proceselor. În paralel, compania îşi reafirmă angajamentul de a sprijini comunităţile din care face parte, investind constant în educaţie, incluziune socială şi sustenabilitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb