Metropolitan Life lansează pachetul de asigurare "Wise Plan"

Alexandru Costea
Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 6 mai 2015

Metropolitan Life a anunţat azi lansarea Wise Plan, oferind clienţilor bonusuri începând din al cincelea an de contract sau până la 5% bonus în funcţie de valoarea primei de asigurare plătite, arată un comunicat remis azi redacţiei.

"Metropolitan Life urmăreşte să susţină românii în planurile lor de viitor şi îşi propune să le ofere permanent acestora instrumentele potrivite pentru a face alegeri bune pentru viitor. Investim în dezvoltarea soluţiilor noastre pentru a răspunde mereu necesităţilor şi aşteptărilor clienţilor şi suntem alături de aceştia în momentele importante din viaţa lor. Prin Wise Plan, românii îşi protejează planurile şi stilul de viaţă dorit, construind în acelaşi timp un viitor mai sigur pentru ei şi familiile lor prin investiţii realizate pe baza cunoştinţelor şi expertizei managerilor de fonduri de investiţii renumite la nivel mondial", a declarat Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Wise Plan se adresează românilor cu vârste cuprinse între 6 luni şi 60 de ani. Cele patru pachete de protecţie - Energic, Activ, Responsabil şi Cumpătat, care pot fi ataşate produsului pentru a maximiza beneficiile asigurării - sunt flexibile şi personalizate în funcţie de stilul de viaţă al clienţilor, incluzând beneficii dedicate necesităţilor specifice ale fiecărei categorii de clienţi. Soluţiile de protecţie asigură suport în situaţii nefericite cum ar fi deces şi invaliditate permanentă rezultată în urma unui accident, fracturi şi arsuri, accidente ce necesită spitalizare şi intervenţii chirurgicale.

Soluţia Wise Plan se diferenţiază în industria asigurărilor prin beneficiile unice oferite pentru evenimente fericite din viaţa clienţilor. Mai exact, clienţii primesc bonusuri de 50% din prima anuală atunci când se căsătoresc, când se naşte un copil sau atunci când copilul merge la facultate. Totodată, aceştia beneficiază de 30% protecţie suplimentară după 5 ani de contract, de bonusuri pentru a sărbători evenimentele asigurate care nu au avut loc, precum şi bonusuri de loialitate începând din al şaselea an de contract.

Wise Plan oferă clienţilor posibilitatea să aleagă cum doresc să investească, în funcţie de planurile lor financiare şi de profilul de risc, prin cele 6 programe de investiţii disponibile: LEU Confortabil, LEU Echilibrat, LEU Dinamic, EURO Standard, EURO Power, EURO Accelerated. În platforma online e-Customer, clienţii Wise Plan au acces permanent, în timp real, la informaţii despre valoarea contului şi situaţia poliţei, primind totodată informări asupra valorii contului personal în funcţie de fluctuaţiile din piaţa de capital. În plus, Wise Plan oferă clienţilor flexibilitatea de a-şi adapta soluţia şi investiţiile în funcţie de schimbările situaţiei şi necesităţilor financiare, prin creşterea primelor sau accesarea sumelor investite în situaţii neprevăzute. Prima minimă pentru soluţia completă Wise Plan porneşte de la 150 de lei pe lună, însă clienţii ar putea decide să investească 200 de lei pe lună pentru construirea viitorului dorit sau 250 de lei pe lună dacă adaugă unul dintre cele patru pachete de protecţie disponibile, asigurând astfel premisele alegerilor bune pentru viitor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb