Metrorex: Circulaţia a fost reluată pe toate magistralele

George Forcoş
Miscellanea / 14 iunie 2016

Metrorex: Circulaţia a fost reluată pe toate magistralele

Actualizare 14:15 Metrorex: Circulaţia a fost reluată pe toate magistralele

Metrorex a transmis că circulaţia a fost reluată între staţiile de metrou Pipera şi Piaţa Victoriei pe firul 1. De asemenea, staţia de metrou Piaţa Victoriei 2 a fost redeschisă iar între staţiile Piaţa Victoriei şi Aviatorilor metroul circulă cu restricţie de viteză.

"La acest moment s-a reluat circulaţia între Pipera şi Piaţa Victoriei 1 pe firul 1, s-a redeschis staţia Piaţa Victoriei 2. Se lucrează la schimbarea izolatorului şi în circa 30 de minute se va relua circulaţia şi pe această porţiune, cu restricţie de viteză. Cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat", a transmis Metrorex, potrivit Digi24.

(G.F.)

------------------

Actualizare 12:15 Metrorex: Staţia Piaţa Victoriei 2 în continuare închisă iar între Aviatorilor şi Pipera trenurile circulă în sistem pendulă

Staţia de metrou Piaţa Victoriei 2 este în continuare închisă iar garniturile de metrou circulă în sistem pendulă (pe aceeaşi linie, alternativ) între staţiile Aviatorilor şi Pipera, informează Metrorex prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în prezent se intervine pentru schimbarea izolatorului defect care a provocat încendiul între Piaţa Victoriei 1 şi Aviatorilor.

"Până la rezolvarea problemei menţionate, trenurile circulă în sistem pendulă între staţiile Aviatorilor şi Pipera; între staţiile Berceni şi Piaţa Romană, trenurile circulă pe ambele fire. Momentan, pe Magistrala 1 de metrou trenurile nu opresc în staţia de metrou Piaţa Victoriei 2. În scurt timp, se va deschide staţia de metrou Piaţa Victoriei 2. Echipele de Pompieri Salvatori de la Metrorex, împreună cu echipe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, au intervenit imediat. Nu au existat călători afectaţi de fum", se menţionează în acelaşi comunicat.

(G.F.)

Actualizare 11:20 Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă: În acest moment se intervine pentru restabilirea condiţiilor normale de trafic

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă A anunţat că incendiul a fost lichidat şi în acest moment se intervine pentru restabilirea condiţiilor normale de trafic.

"Având în vedere că fumul se manifesta între cele două staţii de metrou, au fost constituite dispozitive de recunoaştere şi intervenţie, în ambele staţii, astfel: la Piaţa Victoriei intervin trei echipaje de prim-ajutor, o unitate de terapie intensivă mobilă, o autospecială de descarcerare grea şi trei autospeciale cu apă şi spumă, iar dinspre Aviatorilor, trei echipaje de prim-ajutor şi trei autospeciale cu apă şi spumă. Incendiul a fost lichidat şi în acest moment se intervine pentru restabilirea condiţiilor normale de trafic" a anunţat Departamentul pentru Situaţii de Urgenţe pe Facebook.

-----------------

Circulaţia este blocată în acest moment, pe ambele sensuri, între staţiile de metrou Victoriei şi Aviatorilor, ca urmare a unui incendiu ce s-a propagat între cele două staţii.

Staţia de metrou Victoriei a fost evacuată şi nu au fost anunţate cazuri de persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Digi 24.

Cel mai probabil incendiul a fost declanşat de doi metri de cablu care izolează şina de metrou, care s-ar fi încins şi au luat foc, conformm reprezentanţilor Inpectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), citaţi de surse din presă.

La faţa locului au ajuns şase autospeciale de pompieri şi patru ambulanţe SMURD. În acest moment incendiul a fost lichidat de pompieri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb