Michal Mrowiec va prelua rolul de Preşedinte al Ursus Breweries

V.G.
Companii / 9 noiembrie 2022

Michal Mrowiec

Michal Mrowiec

Michal Mrowiecc, actualul Vicepreşedinte de Vânzari al Kompania Piwowarska, va prelua rolul de Preşedinte al Ursus România începând cu data de 1 ianuarie 2023, după decizia lui Paul Barnett de a se întoarcă în ţara natală, Australia, informează un comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Michal a făcut parte, în ultimii 7 ani, din echipa Kompania Piwowarska, afacerea poloneză a grupului Asahi Europe & International. A avut o contribuţie semnificativă la creşterea profitabilităţii prin transformarea strategiei comerciale a companiei şi prin coordonarea unor proiecte majore de investiţii. Anterior, a fost Director Comercial la Coca Cola HBC în Polonia şi Vicepreşedinte de Vânzări la Unilever, implementând mai multe iniţiative de transformare organizaţională. Michal a finalizat masteratul la Universitatea de Economie din Katowice, Polonia.

"Numirea la conducerea Ursus Breweries mă onorează şi mă bucur să vin în România - o ţară care se aseamănă cu ţara mea natală, Polonia. Echipa de aici face performanţă, iar compania are deja rolul de lider al pieţei berii şi am acceptat cu entuziasm provocarea de a duce mai departe proiectele de dezvoltare sustenabilă şi comercială ale companiei, demarate de echipă alături de Paul. Voi lucra îndeaproape cu colegii mei şi îmi voi pune la dispoziţie know-how-ul şi experienţa acumulate până acum astfel încât să ne menţinem pe acelaşi loc în topul preferinţelor consumatorilor din România", a declarat Michal Mrowiec.

"Am avut o experienţă foarte bună în echipa Ursus Breweries şi le mulţumesc tuturor colegilor pentru sprijinul pe care mi l-au acordat şi pentru proiectele pe care le-am dezvoltat împreună. Las pe mâini foarte bune iniţiativele dezvoltate aici şi am încredere că Ursus Breweries va avea o perioadă prosperă sub coordonarea lui Michal", a adăugat Paul Barnett.

Numirea lui Michal, care aduce cu sine o experienţă internaţională vastă în industria berii şi cea FMCG, contribuie la ambiţia grupului Asahi Europe & International de a îmbrăţişa şi promova diversitatea, cu multiplele ei valenţe, precum expertiza diferită, diversitatea de gen sau pluralismul de idei, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb